Το δελτίο «Σκρατς» των 10.000 ευρώ που πετάχτηκε στα σκουπίδια και το μήνυμα του Εβρίτη πράκτορα

Επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον πράκτορα του ΟΠΑΠ στο Διδυμότειχο Χρήστο Τσινούδη η είδηση ότι στο πρακτορείο του παίχτηκε το τυχερό δελτίο «Σκρατς» που κέρδισε 10.000 ευρώ αλλά είχε πεταχτεί στα σκουπίδια από τον ιδιοκτήτη του.

Οπως έγραψε το ThrakiSportS, άλλος πελάτης του πρακτορείου βρήκε στα σκουπίδια το τυχερό δελτίο, το παρέδωσε στο πράκτορα και αυτός μέσω του κλειστού κυκλώματος αναζήτησε και βρήκε τον πραγματικό τυχερό.

Ο Χρήστος Τσινούδης έγραψε:

Η πρόσφατη μεγάλη μας επιτυχία..!! 10.000€ έδωσε αυτό το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ σε έναν ακόμη πιο τυχερό πελάτη μας και το λέω αυτό διότι αν δε το μάθατε οι περισσότεροι αυτό το “λαχείο” βρέθηκε στο κουβά του πρακτορείου μας όπου ένας άλλος φιλότιμος και τίμιος πελάτης μας το έφερε.. Εμείς βλέποντας ότι όντως κερδίζει κοιτάξαμε τις κάμερες και το δώσαμε σε αυτόν που ανήκε εξ αρχής..!! Προσωπικά οφείλω να παραδεχτώ ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό ούτε του πελάτη που το βρήκε αλλά φυσικά ούτε από εμένα τον ίδιο να το κρατήσω στη κατοχή μου..!! Μια μεγάλη επιτυχία λοιπόν που σίγουρα για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα..!! #opaptsinoudis#skrats 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο