Στον ΑΟ Δράμας το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού χάντμπολ ώστε να εξελιχθεί μέσα στην πανδημία

O Aχιλλέας Τόσκας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού χάντμπολ, αφήνει την ομάδα της γενέτειράς του, του ΑΟ Προσοτσάνης και την Α2 Ανδρών όπου θα ετίθετο αντιμέτωπος με Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης και Ασπίδα Ξάνθης για τον γειτονικό ΑΟ Δράμας και την Α1 Ανδρών.

Ο 16χρονος αριστερόχειρας, τον οποίο ο Γιώργος Κρανάκης σε συνέντευξή του στο Sports3 χαρακτήρισε ως τον παίκτη που ξεχωρίζει περισσότερο από τη νέα γενιά του ελληνικoύ χάντμπολ, είναι διεθνής με την εθνική εφήβων και στον προτελευταίο αγώνα του ΑΟΠ για την Α2 πέτυχε 21 γκολ στο 37 γκολ της ομάδας του. Αναμένεται να είναι από τους ηγέτες της εθνικής εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Αθήνα το καλοκαίρι.

Με αυτή η μεταγραφή ο Τόσκας θα έχει τη δυνατότητα να μπαίνει στο γήπεδο καθημερινά, αφού για την Α2 ισχύει ακόμα ο αποκλεισμός από τις προπονήσεις ενώ για την Α1 Ανδρών πλέον θα επιτρέπεται. Ο ίδιος ο παίκτης είπε στη σελίδα του ΑΟΔ μετά τη μεταγραφή του:

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Από την μία αφήνω την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ και έζησα πολύ όμορφες στιγμές τον Α.Ο Προσοτσάνης. Ήταν πραγματικά σχολείο για εμένα και ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές.
Από την άλλη πλευρά όμως είμαι χαρούμενος διότι, μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στις δραστηριότητες μίας πολύ μεγάλης ομάδας της Α1 κατηγορίας την (Bianco Monte Δράμα 1986) μέχρι το καλοκαίρι 2022 που θα με βοηθήσει πάρα πολύ σε ατομικό επίπεδο. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να μπορέσω να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».