Κολλάει το διαζύγιο του Λουτσέσκου με την Αλ Χιλάλ – «Ζητάει τη ρήτρα για να αποχωρήσει»

Σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Αλ Χιλάλ βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Ξάνθης (και του ΠΑΟΚ) Ραζβάν Λουτσέσκου, με τις δύο πλευρές να θέλουν να βρουν κοινό έδαφος ώστε να λύσουν τη συνεργασία τους.

Το κλίμα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πολύ βαρύ στην Αλ Χιλάλ, μετά την εντός έδρας ήττα από την Αμπχα για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τους διοικούντες της ομάδας να του χρεώνουν την κακή πορεία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και την απώλεια της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ από την Σαουδική Αραβία, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την λύση της συνεργασίας του, οδηγούνται σε αδιέξοδο, αφού ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να ζητάει αποζημίωση και την καταβολή δύο μισθών που του χρωστάει η Αλ Χιλάλ. Τουτέστιν, αν ευσταθούν τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Λουτσέσκου να λαμβάννει ετησίως 3,5 με 4 εκατ. ευρώ, η διοικηση της Αλ Χιλάλ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ τουλάχιστον στον Ρουμάνο.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες του συλλόγου από την Τζέντα, θέλουν να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών κοινή συναινέσει, χωρίς να καταβληθεί κάποια αποζημίωση στον Ρουμάνο τεχνικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λουτσέσκου πήγε στην Αλ Χιλάλ μετά την πολυετή παρουσία του στην Ελλάδα, έχει πάρει μαζί του στο τεχνικό τιμ τον Ξανθιώτη συνεργάτη του Γιώργο Τσονάκα και κατέκτησαν μαζί μέχρι και το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας.