Super League: Βασικός ο Μπαξεβανίδης, εύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό στην Ριζούπολη

Ο Ολυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδης πέρασε και από την Ριζούπολη με 1-3 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League και συνεχίζει «ανενόχλητος» σε τροχιά τίτλου.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα τον κομοτηνάιο πρώην αρχηγό της Ξάνθης Δήμο Μπαξεβανίδη, αλλά στερήθηκε τις υπηρεσίες του επίσης πρώην αρχηγού της Ξάνθης Χρήστου Λισγάρα που ήταν τιμωρημένος.

Αρκετά προβήματα για τους γηπεδούχους στο κέντρο της άμυνας χωρίς τον Λισγάρα. Ένα από αυτά εκμεταλλέυτηκε στο 31′ ο Χασάν, ο οποίος αξιοποίησε την αδράνεια του Ντομίνγκες που δεν βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και από κοντά σκόραρε για το 0-1.

Ο Χασάν που προτιμήθηκε από τον Ελ Αραμπί ήταν πρωταγωνιστής και στο β’ μέρος. Ο Αιγύπτιος φορ ήταν εκείνος που τροφοδότησε με το κεφάλι του τον Εμβιλά, ύστερα από κόρνερ του Βαλμπουενά, με τον Γάλλο με κοντινή κεφαλιά να σημειώνει το 0-2 στο 72′.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Σεμέδο έκανε λάθος διώξιμο πάνω στον Ντάουντα που σκόραρε από κοντά για το 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις, μετά το φάουλ του Βαλμπουενά ο Χασάν έκανε με κοντινή κεφαλιά το 1-3. Έτσι για ένα ακόμα ματς φέτος με τον Απόλλωνα ο Χασάν έβαλε 2 γκολ σε βάρος του.