Παρουσία του δημάρχου Τσέπελη η ισοπαλία της Ξάνθης με τα Χανιά στα Πηγάδια

Μπορεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό να έλαμψε δια της απουσίας του, ωστόσο στο δευτερο ματς με τα Χανιά έσπευσε να δώσει το παρών – αφού φυσικά πρώτα εξασφάλισε την απαραίτηση πρόσκληση.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη, από τους ανθρώπους που το καλοκαίρι διαχειρίστηκαν και την όλη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών από τον Χρήστο Πανόπουλο στον Μπιλ Πάπας (είχε κατέβει και στην Αθήνα τον Αύγουστο για να μάθει στα γραφεία της Βιαμάρ από πρώτο χέρι τον νέο ιδιοκτήτη).

Στο γήπεδο των Πηγαδίων συνοδευόταν από τον αναπληρωτή δήμαρχο Μανώλη Φανουράκη, ο οποίος τυγχάνει και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ. Επίσης στο γήπεδο ήταν η γενική διευθύντρια του Δήμου Σοφία Ψωμά, που ως γνωστόν έχει αναλάβει μέλος στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ και αποτελεί τον άτυπο συνδετικό κρίκο της νέας ιδιοκτησίας με την δημοτική αρχή.

Από εκεί και πέρα, από επώνυμες πολιτικές παρουσίες στον αγώνα ΑΟΞ-ΑΟΧ (Ξάνθη-Χανιά δηλαδή) ξεχώρισε η σταθερή του πρώην δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη που επί τόσα χρόνια φροντίζει πάντα να έρχεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί από όσο πιο κοντά γίνεται την ομάδα…