Καλείται σε έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ ο Πανίδης υπό τον Γραμμένο για την αποπομπή Τσαγκαράκη – Παπαπέτρου

Οργή επικρατεί για τα σφυρίγματα στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός από τον Χανιώτη διαιτητή Πέτρο Τσαγκαράκη και φυσικά τον VAR Τάσο Παπαπέτρου, που έκλεισαν τα μάτια τόσο στο πέναλτι του Σεμέδο, όσο και στη “δολοφονική” κλωτσιά του Μπα, φάσεις εξώφθαλμες που δεν χωρούν καμίας αμφισβήτησης.  

Σύμφωνα μάλιστα με τη “Live Sport”, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να “τελειώσει” οριστικά τους δύο διαιτητές. 

Μάλιστα, η ΕΡΑ Σπορ μετέδωσε το μεσημέρι ότι ίσως και εντός της ημέρας αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας, η οποία θα ζητήσει από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να στείλει… σπίτι τους διαιτητές που προκαλούν με τις αποφάσεις τους, είτε σφυρίζουν ένα παιχνίδι, είτε βρίσκονται στο VAR. 

Οι δύο Δικέφαλοι δεν εξέδωσαν καμία ανακοίνωση για έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο παιχνίδι του Περιστερίου, θεωρώντας ότι το θέμα δεν είναι επικοινωνιακό, αλλά ουσιαστικό και γίνεται σαφές πλέον ότι με την κίνηδη που κάνουν θα ξεκαθαρίσουν ότι «δεν έχουν θέση στους πίνακες διαιτητές που με κυνικό τρόπο προκαλούν την κοινή γνώμη και αλλοιώνουν τον βαθμολογικό πίνακα».

Ανάμεσα στα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ που θα κληθούν να λάβουν την απόφαση, εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης καθώς και της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου. Υπενθυμίζεται ότι υπό την προεδρία Γραμμένου θεωρείται ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν την ΕΕ της ΕΠΟ, οπότε αν ληφθεί τέτοια απόφαση θα πρέπει να περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις – σε πρώτη φάση του Κλάτενμπεργκ και των FIFA, UEFA.