Super League 2: Σκόρερ ο Πολέτο για τον Λεβαδειακό στο διπλό κορυφής

Ο Λεβαδειακός χάρη σε γκολ του Πολέτο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα πέρασε από την έδρα του Εργοτέλη, επικρατώντας με 0-1, σε ένα ματς που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι Βοιωτοί έφτασαν τους 7 βαθμούς και φιγουράρουν μόνοι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 80′ όταν ο Συμελίδης εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, σέντραρε και ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Λούκας Πολέτο με πλασέ νίκησε τον Κατσιμήτρο κάνοντας το 0-1.

Ένα γκολ που χάρισε και τη νίκη στους Βοιωτούς, οι οποίοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο.

Από τους γηπεδούχους του Εργοτέλη ο αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος με καταγωγή από τον Πολύανθο Ροδόπης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Ενώ ο Γιώργος Τζελέπης δεν αγωνίστηκε.

Για τους φιλοξενούμενους ο Σωτήρης Αντωνίου στην αρχική εντεκάδα παράταξε τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Νέστορα Γκέκα, τον πρώην Ονδουριανό αμυντικό μέσο Πανθρακικού και Ξάνθης Αλφέρδο Μεχία, βέβαια και τον πρώην επιθετικό της Ξάνθης Λούκας Πολέτο που ήταν και ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης.