Απίστευτο! Μάρτιο και τρεις μέρες πριν το Δόξα Δράμας – ΑΟΞ του β’ γύρου θα γίνει το ΑΟΞ – Δόξα του α’ γύρου!!!

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Ξάνθη και την Δόξα Δράμας που είχε κανονικά προσδιοριστεί για αυτό το Σάββατο και θα μεταδιδόταν και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 αναβλήθηκε ως γνωστόν, αφού όταν έκαβε την προσωρινή διαταγή για συμμετοχή στο πρωτάθλημα η Δόξα, είχαν ήδη γίνει ορισμοί και των διαιτητών.

Αυτό είναι το τρίτο ματς της Δόξας Δράμας που αναβάλλεται και εφόσον τηρηθεί η χρονική σειρά, γνωρίζουμε από τώρα και τις εμβόλιμες Τετάρτες στις οποίες θα κληθεί να γίνει αυτό και τα άλλα δυο παιχνίδια. Δεν είναι και πολλές άλλωστε και δημιουργούν ένα παράδοξο.

Η πρώτη διαθέσιμη κενή Τετάρτη είναι στις 3 Φεβρουαρίου, οπότε και η Δόξα Δράμας θα κληθεί λογικά να παίξει το ματς της 1ης αγωνιστική με τα Χανιά. Μετά έχει αγωνιστική δράση τις επόμενες δυο Τετάρτες και η επόμενη κενή είναι στις 24 Φλεβάρη, την τελευταία Τετάρτη του μήνα δηλαδή. Τότε η Δοξα θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη.

Την επόμενη Τετάρτη 3 Μαρτίου έχει κανονικά προγραμματισμένη δράση και μάλιστα με την πρεμιέρα του β’ γύρου που η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Λάρισας. Το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάει στη Νίκαια να παίξει με τον Ιωνικό και κάπου εκεί, την Τετάρτη 10 Μαρτίου έρχεται η τρίτη διαθέσιμη ημερομηνία για να διεξαχθεί το ματς του ΑΟΞ με την Δόξα Δράμας.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι το ματς ΑΟΞ-Δόξα όχι μόνο θα διεξαχθεί μετά την έναρξη του β’ γύρου αλλά και ουσιαστικά τρεις ημερολογιακές ημέρες πριν διεξαχθεί η ρεβανς ανάμεσα στις δυο ομάδες στην Δράμα!!! Πάλι καλά να λέμε που δεν θα κληθούν οι δυο ομάδες να παίξουν πρώτα το ματς του β’ γύρου και μετά του πρώτου…