Παρών στα Πηγάδια αντί για την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Άρης Πιαλόγλου

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο των Πηγαδίων και παρακολούθησε από κοντά την εντός έδρας πρεμιέρα του νέου ΑΟΞ ήταν και ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου.

Ο φακός της εφημερίδας «Μαχητής» τον συνέλαβε δίπλα από τον Ανδρέα Γκλαβίνη, μέλος του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη.

Η παρουσία του σημαίνει αυτόματα ότι ο Πιαλόγλου ήταν… απών από την εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είχε κληθεί την ίδια ακριβώς ώρα ο Αρης Πιαλόγλου ως πρόεδρος και εκπρόσωπος της Ξάνθης στο ΔΣ της Super League.

Ο Πιαλόγλου καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ που του επιβλήθηκε ενώ η ΠΑΕ Ξάνθη σε πρόστιμο 30.000 ευρώ επειδή δεν κήρυξαν έκπτωτο τον Βασίλη Γκαγκάτση από την θέση του γενικού διευθυντή της SL, παρά την σχετική καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πέρα από την Ξάνθη και τον Πιαλόγλου, καταδικάστηκαν άλλες 11 ΠΑΕ και οι εκπρόσωποί τους. Λόγω Covid είε προσδιοριστεί σε συγκεκριμένη ώρα να προσέλθει ο καθένας. Για τον Πιαλόγλου και την ΠΑΕ Ξανθ η κλήση ήταν στις 16:10 της Τετάρτης, την ώρα δηλαδή που ξεκινούσε στα Πηγάδια το β’ ημίχρονο του αγωνα ΑΟΞ-Ιωνικός.

Οπως φαίνεται από την φωτογραφία, ο Αρης Πιαλόγλου προτίμησε να πάει στα Πηγάδια παρά να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παραστεί στην δικαστική υπόθεση που τον αφορούσε. Λογικά θα εκπροσωπήθηκε όπως και η ΠΑΕ από κάποιον δικηγόρο. Αναμένεται τις επόμενες μέρες η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, όπως βέβαια και για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας που πέρασε ενάμισης μήνας απ΄την συζήτηση και ακόμα δεν έχει εκδοθεί απόφαση…