Ο «απροσάρμοστος» Τάτος προανήγγειλε την μεταγραφή του Μήτρογλου στον Άρη

Ο Ανδρέας Τάτος έκανε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε τόσο στην αρχή των αγώνων με την Ξάνθη και στο Πρωτάθλημα της SL2 αλλά και στη μετεγγραφολογία γύρω από τον Κώστα Μήτρογλου και το ενδιαφέρον που δείχνει ο Άρης. 

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής διατηρεί επαφές με τον Κώστα Μήτρογλου και είπε ότι πιστεύει ότι… “κατά 80% θα έρθει στον Άρη”. Ακόμα ανέφερε σε σχέση με την πανδημία ότι ακόμα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά από τόσους μήνες αποχής.

Για τα παιχνίδια με την Ξάνθη και το Πρωτάθλημα της SL2 είπε: «Στο προηγούμενο παιχνίδι δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 93΄ και τώρα κερδίσαμε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε γιατί τόσο καιρό δεν αγωνιζόμασταν, ενώ είμαστε μια καινούργια ομάδα με 25 διαφορετικούς παίκτες. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα όλο αυτό το διάστημα. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για φαβορί, αλλά ξεχωρίζω μέχρι στιγμής τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Λεβαδειακό, τον Ιωνικό και τα Χανιά».

Για το ενδιαφέρον του Άρη για τον Μήτρογλου είπε: «Ο Κώστας έχει μεγάλη ποιότητα και δεν είναι τυχαίο όπου έχει αγωνιστεί. Έχει κάνει τρομερή καριέρα και δεν ξέρω γιατί αυτό το διάστημα δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Μαρσέιγ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στη Γαλλία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ο Λατίνος μπροστά, τον είδα και δεν μου άρεσε στα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, αν έρθει στον Άρη, θα βοηθήσει πολύ. Θα ταιριάξει απόλυτα με τους παίκτες που έχουν οι «κίτρινοι» στο ρόστερ τους. Έχω επαφές μαζί του. Εγώ πιστεύω κατά 80% θα έρθει στον Άρη».

Τέλος, για τον Μπερτόγλιο στις δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο Ανδρέας Τάτος είπε: «Έχει μεγάλη διάρκεια με την μπάλα στα πόδια και είναι τρομερή μεταγραφή για τον Άρη».