Volley League: Το πρωτάθλημα (ξανα)ξεκινάει και τρεις Θρακιώτες μιλάνε για την επανέναρξη

Το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών μετά από πολλά επεισόδια επιστρέφει στο αθλητικό πρόγραμμα από την τρίτη αγωνιστική και πολλές σημαντικές αναμετρήσεις.

Θρακιώτικη ομάδα μπορεί να μην έχουμε μετά τον υποβιβασμό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αλλά η Θρακιώτικη παρουσία στις 8 ομάδες του πρωταθλήματος είναι μεγάλη.

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος, το ThrakiSportS επικοινώνησε με τρείς Θρακιώτες αθλητές.

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης της Κηφσιάς, ο Βασίλης Μούχλιας του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γκαράς του Φοίνικα Σύρου μεταφέρουν τις απόψεις του για το πρώτο σέρβις μετά την διακοπή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γυρνάμε πίσω στην αγωνιστική δράση. Εχουμε καλή μια καλή μίνι προετοιμασία και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Θα πάμε στη Κρήτη για την νίκη και τους πρώτους μας βαθμούς. Κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα και τηρούμε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εύχομαι όλοι οι συνάδελφοι μου να είναι προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή ώστε να μην έχουμε κρούσματα και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με επιτυχία», λέει ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Ο Δημήτρης Γκαράς από την Σύρο μετέφερε και την δική του άποψη για την επιστροφή στα γήπεδα: «Μας ανακοίνωσαν ότι την Παρασκευή θα παίξουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά την περίοδο της καραντίνας και η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη. Υπήρχε όλο αυτό το διάστημα αρκετή ανησυχία από τους αθλητές για το αν και ποτέ θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα μας όποτε τώρα μας ήρθε η ανακούφιση μετά από αυτήν την απόφαση. Σίγουρα η αρχή μετά από τόσο καιρό αποχής δεν είναι εύκολη για τους αθλητές αλλά προετοιμαζόμαστε παρά πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στον πρώτο μας αγώνα που είναι και ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι και διεκδικητής τίτλων όπως και η ομάδα μου. Εύχομαι καλή αρχή σε όλα τα σωματεία και τους αθλητές και μακριά από τραυματισμούς και από την πανδημία του COVID19».

Τέλος, ο Βασίλης Μούχλιας που κέρδισε πέρυσι και τους δύο τίτλους που κρίθηκαν στα γήπεδα (πρωτάθλημα, λιγκ καπ) ανάφερε: «Επιτέλους, μετά από δύο ολόκληρους μήνες αγωνιστικής απραξίας ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στους αγώνες και στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία μετά την καραντίνα κύλισε ομαλά, είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε για το πρώτο σφύριγμα. Θα τα δώσουμε όλα όπως Κάθε φορά άλλωστε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους με υγεία πάνω από όλα».