Γ’ Εθνική: «Στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ομίλου η Αλεξανδρούπολη, φαβορί ο Πανδραμαϊκός και μεγάλο όνομα ο Ηρακλής»

Την Αλεξανδρούπολη χαρακτήρισε ως μια από τις τέσσερις ομάδες του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις πιο υψηλές βλέψεις ο πρόεδρος του Εθνικού Σοχού Χρήστος Καρακόλης.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών της ΕΠΣ Μακεδονίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον soccerpractor ανέφερε για το επίπεδο ανταγωνισμού στον 1ο Όμιλο: «Με βάση τις 4 αγωνιστικές και τα όσα άκουσα, παρότι δεν παίξαμε μαζί του, θεωρώ φαβορί αγωνιστικά τον Πανδραμαϊκό. Δεν τον είδα, ακούω ότι είναι δυνατός. Ο Ηρακλής φυσικά είναι το μεγάλο όνομα και μακάρι να αλλάξει κατηγορία αν παίξουμε, έχει ιστορία και είναι ομάδα της πόλης μας. Έχει παίκτες μεγάλης ηλικίας, που δεν ταίριαξαν πολύ στο ξεκίνημα, μέχρι τη διακοπή έδειξε να θέλει αρκετή δουλειά. Υψηλές βλέψεις είχαν στο ξεκίνημα και άλλες ομάδες, όπως το Παραλίμνιο και η Αλεξανδρούπολη».

Για τα παράπονα του Εθνικού Σοχού από τη διαιτησία σε αρκετά ματς φέτος, από τα ελάχιστα που πρόλαβαν να γίνουν, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε: «Ο Σοχός είναι ο περσινός πρωταθλητής από τη μεγαλύτερη Ένωση της χώρας. Δεν είχαμε όμως κανένα να μας δώσει κουράγιο. Νιώσαμε απροστάτευτοι. Είχαμε προβλήματα με τις διαιτησίες. Τα είδε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ και έτριβε τα μάτια του. Σε 4 αγωνιστικές έδωσαν 5 πέναλτι σε βάρος μας, εκ των οποίων ήταν μόνο τα 2 ή το πολύ τα 3. Καθοριστικές αποφάσεις, που κόστισαν βαθμούς. Νίκη δε κάναμε ως τώρα, αλλά κάναμε μόνο μια ήττα. Πήραμε τρεις ισοπαλίες και χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες, πιστεύουμε ότι μέτρησαν καταλυτικά και οι διαιτητικές αποφάσεις. Ήμασταν πεπεισμένοι για άλλη αντιμετώπιση στη συνέχεια, σε περίπτωση επανέναρξης. Θα φανεί στο γήπεδο. Ή θα φαινόταν, γιατί θα τονίσω άλλη μια φορά ότι εγώ δε πιστεύω ότι θα παίξουμε ξανά φέτος».

Για το φετινό Σοχό, τέλος, ο πρόεδρος του Χρήστος Καρακόλης σχολίασε: «Είμαστε νεοφώτιστοι, αρχίσαμε με αισιοδοξία, κάναμε καλές μεταγραφές. Ήρθαν και έμπειροι παίκτες, χτίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που πιστεύαμε ότι θα σωζόταν άνετα. Μιλάμε με ρεαλισμό, εννοείται ότι δε θα πηγαίναμε για άνοδο, αλλά είχαμε τις δυνατότητες τερματισμού στην πρώτη πεντάδα. Που δε θα είχε πολλά προβλήματα στο γήπεδο».