Στην 7η θέση πανελλαδικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έφτασε τα 12 αθλήματα στο Μητρώο καθώς εγκρίθηκαν άλλα δύο

Στην 7η θέση όλων των αθλητικών σωματείων της Ελλάδας ανέβηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε σχέση με τον αριθμό διαφορετικών αθλημάτων που καλλιεργεί, αφού πλέον διαθέτει στις τάξεις του 12 συνολικά αθλήματα.

Την Δευτέρα ανακοινώθηκε επισήμως από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η αναγνώριση άλλων δύο αθλημάτων στο Μητρώο, τα οποία προστέθηκαν στα αρχικά 10 που είχαν δηλωθεί. Πρόκειται για τα αθλήματα της ενόργανης γυμναστικής και της ρυθμικής γυμναστικής.

Χάρη σε αυτά τα δυο επιπλέον αθλήματα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα λάβει και 2.000 ευρώ επιπλέον των 11.500 της επιχορήγησης από το κράτος που είχε λάβει αρχικά για τα πρώτα 10 αθλήματα που είχαν εγκριθεί. Επιπλέον, από την 11η θέση ο Εθνικός ανεβαίνει στην 7η θέση μεταξύ των 3.191 σωματείων που περιλαμβάνει πανελλαδική η μέχρι στιγμής λίστα που έχει ανηρτημένη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν της ενόργανης και της ρυθμικής γυμναστικής τα άλλα 10 αθλήματα που έχει δηλώσει αρχικά ο Εθνικός είναι το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, ο στίβος, η κολύμβηση, το πόλο (υδατοσφαίριση), το πινγκ πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση), το μπάντμιντον (αντιπτέριση), η σκοποβολή και το σκάκι.