Βασικός ο Μπαργκάν στη νέα ισοπαλία της Καρμιώτισσας! Στον πάγκο ο Δημήτρης Κυριακίδης

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα έχασε η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών των Κυριακίδη και Μπαργκάν απέναντι στη Δόξα Κατακωπιάς στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο παιχνίδι για την 19η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι με τους οποίους ο ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Κενάν Μπαργκάν αγωνίστηκε για 76 λεπτά κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο σκορ χάρη στο γκολ που πέτυχε με πλασέ σε κενή εστία ο Ίσμαηλ Σασί στο 17ο λεπτό.

Σχετικά είχαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες να μην τα καταφέρνουν. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους της Δόξας Κατακωπιάς ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τούμπας έδιωξε την μπάλα με τις γροθιές, η μπάλα κατέληξε στον Καλό όπου την γύρισε στον Χριστοφή με τον τελευταίο από το ύψος της περιοχής να κάνει το σουτ και να ισοφαρίζει στο 85′.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και η Καρμιώτισσα έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ενόψει της συνέχειας.

Ο Χρυσουπολίτης πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Δημήτρης Κυριακίδης έμεινε στον πάγκο.

Μετά από αυτήν την ισοπαλία η Δόξα Κατακωπιάς έχει 25 βαθμούς και βρίσκεται την 6η θέση ενώ αντίθετα η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών έχει 16 βαθμούς και είναι στη 12η θέση.