Διάψευση Κούγια για τον πλειστηριασμό ακινήτου του από τον Μελισσανίδη με επίθεση σε μέσα ενημέρωσης

Δύο ανακοινώσεις με τις οποίες διαψεύδει ότι θα βγει στο σφυρί ακίνητό του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, με τις οποίες επιτίθεται σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν την είδηση.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο θέμα δημοσιεύθηκε και από το ThrakiSportS, καθώς υπάρχει βάσιμη εκτίμηση ότι το χρέος έχει να κάνει με δήλωση που είχε κάνει στην Ξάνθη ενώ ο πλειστηριασμός έχει οριστεί την ημέρα των Ελευθερίων της Θράκης, το ThrakiSportS δημοσιεύει τις απαντήσεις του όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ.

Πρώτη δήλωση:

Το πιο βρώμικο site που εμφανίστηκε ποτέ στον αθλητικό χώρο, με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους, κατά την δική μου κρίση, που έχουν κάνει τις λέξεις δημοσιογράφος και δημοσιογραφία συνώνυμο των σκουπιδιών το SDNA, που επικεφαλής του είναι ο Παπαθεοδώρου, αυτόν που τον έστειλε στο νοσοκομείο το πρώην αφεντικό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαίως, εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει παραβαίνοντας την ποινική νομοθεσία, πράξη για την οποία θα τον κλείσω στην φυλακή, την είδηση ότι δήθεν ο Μελισσανίδης, βγάζει στον πλειστηριασμό ένα από τα 28 ακίνητα των οποίων είμαι ιδιοκτήτης σε όλη την Ελλάδα και τα οποία όλα είναι στο όνομα μου και όχι, είτε σε ελληνικές, είτε σε ξένες εταιρείες, όπως είναι τα ακίνητα του Μελισσανίδη που δεν έχει ούτε ένα στο όνομα του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο Μελισσανίδης κέρδισε ένα δικαστήριο για προσβολή της προσωπικότητας του και του επιδικάστηκε ένα ποσό 5.000€ ως αποζημίωση, τόσο αποτιμήθηκε από τους δικαστές η προσβολή της προσωπικότητας του από εμένα.

Ζητούσε 200.000€ ως αποζημίωση, αλλά τελικώς κέρδισε 5.000€, επειδή η αντιδικία είναι παλιά με τους τόκους το ποσό είναι 9.100€.

Συγχρόνως εγώ διεκδικώ από τον Μελισσανίδη για προσβολή της δικής μου προσωπικότητας ποσό που ξεπερνά τις 500.000€.

Οι δικηγόροι του γραφείου μου ζήτησαν να συμψηφιστεί το ποσό των 9.100€ με τις δικές μου απαιτήσεις, γιατί δυστυχώς ακόμα και αν κερδίσω τα χρήματα που διεκδικώ, δεν υπάρχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα του Μελισσανίδη, γιατί και τα γραφεία και το σπίτι του ανήκουν σε offshore εταιρείες, γι’ αυτό διαχρονικά το ελληνικό δημόσιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει δικές του απαιτήσεις εις βάρος του Μελισσανίδη για ποσά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για διάφορες φορολογικές παραβάσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό το SDNA και η ιδιοκτησία του, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται μετά την χθεσινή ισοπαλία στην Λάρισα, δημοσιοποίησε ψευδώς την είδηση, χωρίς να αποκαλύπτει το ταπεινό ποσό που διεκδικεί ο Μελισσανίδης, που είναι σταγόνα στον ωκεανό αναλογικά με τα ποσά που διεκδικώ εγώ και που εκκρεμούν για υποθέσεις και στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια εις βάρος του Μελισσανίδη.

Η ακίνητη περιουσία μου η οποία όλη είναι στο όνομα μου και όχι σε offshore εταιρείες, γιατί δεν είμαι κανένας κακοποιός, για να την κρύβω, ξεπερνάει τα 50.000.000€, όπως έχει αποτιμηθεί από το ελληνικό δημόσιο και ο καθένας αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα του δημοσιεύματος, αφού μόλις σήμερα ο συνεργάτης του γραφείου μου κ. Αλέξης Μαυροειδής επικοινώνησε με την δικηγόρο του Μελισσανίδη για την εξόφληση της απαιτήσεως του των 9.100€

Η ανησυχία η δική μου είναι ότι δεν βρίσκω, ούτε κινητή, ούτε ακίνητη περιουσία στο όνομα του Μελισσανίδη, για να ικανοποιήσω και να εκτελέσω τις δικές μου απαιτήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και γι’ αυτό ζήτησα τον συμψηφισμό.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα, ότι και να πουν, ότι και να γράψουν η τύχη τους θα είναι η ίδια και όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τι είναι ο καθένας.

Υ.Γ. Όσο για την κ. Μπενέα που διακίνησε αυτή την ψευδή είδηση θα είμαι αμείλικτος.

Συμπληρωματική δήλωση:

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για τον οποίο εκκρεμούν εις βάρος του αγωγές και μηνύσεις μου για ψευδή δημοσιεύματα του, δημοσιοποίησε την ψευδή είδηση, ότι η περιουσία μου κινδυνεύει από οφειλές στο δημόσιο εκατομμυρίων ευρώ, αναπαράγοντας τα δημοσιεύματα του SDNA και του Θωμαΐδη, τα οποία διοχέτευσε στον τύπο η κρυφή χαρά των εισαγγελέων κ. Μπενέα, συνεργάτης του Θωμαΐδη.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική:

Κατόπιν καταγγελιών των πέντε δικηγόρων της πρώην συζύγου μου, η οποία διεκδικούσε 25.000.000€ από την περιουσία μου, το ελληνικό δημόσιο μου επέβαλε το 2011 να πληρώσω για δήθεν αποκρυφθέντα εισοδήματα 18.900.000€.

Η καταγγελία βασιζόταν σε χρήματα τα οποία υπήρχαν στους λογαριασμούς μου στην τράπεζα και έτσι δεσμεύθηκαν όπως ήταν επόμενο και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου και τα ακίνητα μου.

Κατά σύμπτωση με την ίδια αιτιολογία, το ίδιο χρονικό διάστημα δεσμεύθηκαν και τα ακίνητα και τα χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου για ποσό 45.000.000€, του Κοντομηνά για 150.000.000€ και άλλων πολύ γνωστών επιχειρηματιών και εφοπλιστών.

Προσέφυγα αρχικώς στο Διοικητικό Εφετείο, το οποίο με δικαίωσε και εξαφάνισε όλα τα πρόστιμα, αλλά το Ελληνικό Δημόσιο έκανε αναίρεση στο Συμβούλιο Επικρατείας, αλλά και εκεί με απόφαση του επταμελούς τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας δικαιώθηκα παμψηφεί και εξαφανίστηκε και το τελευταίο ευρώ και τα δύο δικαστήρια θεώρησαν ότι η επιβολή των προστίμων είναι παράνομη.

Δεν γνωρίζω τι τύχη είχε η υπόθεση Αλαφούζου, αλλά με την δική μου απόφαση δικαιώθηκαν και 300.000 Έλληνες.

Η απόφαση εξεδόθη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Ενώ όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους, οι εχθροί μου αποκρύπτουν αυτή την δικαστική εξέλιξη και διαδίδουν την ψευδή δήλωση, που διακίνησε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στην Άποψη, περί του ότι δήθεν η ακίνητη περιουσία την οποία δημιούργησα με κόπους 47 ετών, κινδυνεύει από δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο και παρανόμως χρησιμοποιούν τα έγγραφα του ελληνικού δημοσίου πολλών ετών πριν και τα οποία ουδεμία ισχύ έχουν πλέον, μετά την δικαστική μου δικαίωση από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Όλους αυτούς που παρανόμως δημοσιοποίησαν απόρρητα έγγραφα, τα οποία πλέον δεν έχουν καμία ισχύ και κατασκεύασαν και την ψευδή σημερινή είδηση, περί πλειστηριασμού δήθεν των γραφείων μου, των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 2.000.000€, για οφειλή 9.100€ στον Μελισσανίδη και για δήθεν οφειλές μου στο δημόσιο, θα τους μηνύσω για τα κακουργήματα και τα πλημμελήματα που διέπραξαν και αν δεν με αποζημιώσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, θα τους πάρω τα δικά τους σπίτια και επειδή σχεδόν όλοι δεν έχουν, θα τους πάρω τα σώβρακα, παρά το ότι οι περισσότεροι φοράνε γυναικείες κυλόττες.

Να θυμούνται ότι όταν με πειράξουν, εγώ δεν κάνω πίσω, ούτε για να πάρω φόρα και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Θωμαΐδης ,που μου πλήρωσε πρόσφατα 30.000€ για αποζημίωση και επειδή δεν είχε, τα πλήρωσε ο Αλαφούζος.

Δυστυχώς για όλους σας, έχω φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μετά την δικαίωση μου και για τα εισοδήματα μου πληρώνω κάθε μήνα στην εφορία 33.000€ και γι’ αυτό και δεν φοβάμαι και δεν υπολογίζω κανένα.

Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έχει και η ΠΑΕ ΑΕΛ, γι’ αυτό και κάθε χρόνο, από τότε που αγόρασα τις μετοχές της, αδειοδοτείται για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας, αφού με τα χρήματα που θα εισπράξω από εσάς, θα κάνω 5 μεταγραφές για την ΑΕΛ.