Ο Χατζηαποστόλου συντονιστής του δικτύου συνεργασιών του ΠΑΟΚ στην Θράκη και τη Μακεδονία

Αν και είχε φημολογηθεί ότι θα αναλάβει διοικητικό ρόλο στον ΠΑΟΚ, δεν άλλαξε η σύνθεση του ΔΣ της ΠΑΕ αλλά αποφασίστηκε η εξωδιοικητική συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλη Χατζηαποστόλου, που διατηρεί πολλές σχέσεις με παράγοντες στην Θράκη (όπου σπουδασε προ 20ετίας και ο γιος του).

Ο Χατζηαποστόλου ανέλαβε συντονιστής του δικτύου συνεργασιών Βόρειας Ελλάδας – κάτι που σημαίνει ότι θα έχει την ευθυνη και για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες της Θράκης.

Κατα τα άλλα, στην ΓΣ αποφασίστηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 9.900.000 ευρώ με έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Επίσης, αύξηση με καταβολή μετρητών 90.000 ευρώ. Μέρος του συνολικού ποσού και συγκεκριμένα 4.614.000 ευρώ θα προέλθουν από την μετοχοποίηση δανείου της DIMERA.

Εφόσον καλυφθεί ολόκληρη η αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέλθει σε λίγο πάνω από 116 εκατ. ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΜΚ θα είναι ανοιχτή για δύο μήνες. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, με τα παραπάνω χρήματα το συνολικό ποσό της επένδυσης Σαββίδη στον ΠΑΟΚ θα αγγίξει τα 160 εκατ. ευρώ.