Super League: Απαλλάχθηκε ο Παράσχος για το ξέσπασμα στο Αγρίνιο

Σε απολογία κλήθηκε ο πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Απόλλωνα Σμύρνης για το ξέσπασμά του το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο, ωστόσο απαλλάχθηκε από το Πειθαρχικό Οργανο της Super League 1.

Αντίθετα, τιμωρηθηκαν παράγοντες του Παναιτωλικού. Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση από την Super League 1 αναφέρει:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, Γ. ΠΑΡΑΣΧΟΣ (Προπονητής): “Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. (αγώνας της 19-12-2020 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ).”

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Χ. ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ (εκπρόσωπος), Γ. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (πρόεδρος). “Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.”:
Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250,00) ευρώ.
Επιβάλλει στον Χ. ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι :
α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και
β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 2, του Π.Κ. της ΕΠΟ.).

Επιβάλλει στον Γ. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ I΄, 11 παρ. 2, 12 παρ. 1 α του Π.Κ. της ΕΠΟ.).
(αγώνας της 19-12-2020 με την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)