Τεράστια μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα ο Ανέστης Δαλακούρας! Από «λόρδος» γίνεται… «μπλαουγκράνα»

Νέα ομάδα, νέος προορισμός για τον Ανέστη Δαλακούρα, ο οποίος μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την αγγλική Πολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στην… Μπαρτσελόνα.

Γίνεται έτσι ο πλέον πολυταξιδεμένος Θρακιώτης βολεϊμπολίστας την φετινή χρόνια είναι ο Ανέστης Δαλακούρας, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε προετοιμασία με την γερμανική Γκριλις όπου αγωνιζόταν πέρσι αλλά κατά την διάρκεια αυτής μετακόμισε στην αγγλική Πολονια, με την οποία ολοκλήρωσε την Τετάρτη τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη μετά και από μεγαλειώδη εμφάνιση (σημείωσε 18 πόντους).

Και ενώ ετοιμαζόταν για την επιστροφή του στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως, καθώς ο Αλεξανδρουπολίτης ακραίος πήρε το τρένο από το Μονπελιέ και πήγε στην Βαρκελώνη. Βλέπετε, έκλεισε την τελευταία στιγμή στην ισπανική Μπαρτσελόνα, η οποία αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της ισπανικής λίγκας με 3 νίκες και 9 ήττες, ψάχνοντας ταυτόχρονα μεταγραφικές λύσεις που θα τους γλιτώσουν από τον υποβιβασμό.

Ο Δαλακούρας μπαίνει σε ένα πολύ μικρό κλαμπ ελλήνων παικτών ανεξαρτήτως αθλήματος που θα έχουν φορέσει την τιμημενη φανέλα των μπλαουγκράνα.