Super League: Παράθυρο για την επίσημη πρέμιέρα του ΑΟΞ και σέντρα ακόμα και στις… 3 Ιανουαρίου

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με ποδόσφαιρο σκέφτονται στην SL2 αφού μπορεί όλοι να επενδύουν στο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου ως πιθανότερο για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο για πρώτη φορά ακούστηκε σενάριο και για τις 3 Ιανουαρίου!

Συγεκριμένα, ο τέως διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης που τυγχάνει υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας και δήλωσε ότι «κλείδωσε» η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο 9-10 Γενάρη.

Όμως είπε ότι υπάρχει και παράθυρο για τις 3 Γενάρη, αν μειωθούν τα κρούσματα τις επόμενες μέρες. Με άλλα λόγια, πριν το επίσημο τέλος της καραντίνας. Αν συμβεί αυτό, θα δοθεί ανάσα στις ομάδες ώστε να μην κληθούν να παίξουν κατευθείαν όλες τους τρία επίσημα παιχνίδια σε μια εβδομάδα (λόγω κι Κυπέλλου) όπως θα συμβεί α η έναρξη πάει για τις 9-10 Γενάρη.

Ωστόσο δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα θελήσουν οι ίδιες οι ομάδες να ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου, παρόλο που φέτος λόγω της κατάστασης δεν προβλέπεται να δοθεί άδεια στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να φύγουν από τις πόλεις όπου έχουν έδρα οι ομάδες τους για γιορτές με τις οικογένειές τους.

Συνεπώς η επίσημη πρεμιέρα της Ξάνθης στο νέο πρωτάθλημα, που ως γνωστόν θα γίνει στην Λάρισα με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλωνα, πάει για τις 9-10 Ιαουναρίου αλλά με τα λεγόμενα Τσίκινη, ας κρατηθεί και μια μικρή επιφύλαξη για την 3η του μηνός, ακόμα νωρίτερα δηλαδή. Ολα θα εξαρτηθούν από την πορεία των κρουσμάτων αλλά και το τι θα λέει το επίσημο αίτημα της SL2 για την έναρξη του πρωταθλήματος.