Γ’ Εθνική: Δεν έχει γίνει συζήτηση για πρωτάθλημα ενός γύρου, ενδεχόμενες αλλαγές στα πλέι οφ

Καμία συζήτηση για πρωτάθλημα ενός γύρου στην Γ’ Εθνική δεν έχει γίνει, όπως ανέφερε το μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης.

Ο ίδιος έχει στην ΕΠΟ το χαρτοφυλάκιο για τις διοργανώσεις και προφανώς ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει. «Εν αναμονή βρισκόμαστε σε όλη την Ελλάδα», σχολίασε ο Διακοφώτης.

Εκτίμησε ότι το πράσινο φως για προπονήσεις, αν όλα πάνε καλά, θα δοθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Διακοφώτης σχολίασε ότι για την Γ’ Εθνική υπάρχει περιθώριο να γίνουν αγώνες και τον Ιούνιο και για αυτό εκτίμησε ότι μπορούν κανονικά να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Δεν απέκλεισε ωστόσο να τροποποιηθεί η προκήρυξη σε σχέση με τα μπαράζ, τα οποία μπορεί να διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα αν δεν υπάρχουν πολλές αγωνιστικές για αναμετρήσεις μέσα-έξω, ενώ εναλλακτικά μπορεί να εφαρμοστεί και το σύστημα του Τσάμπιονς Λιγκ στην Πορτογαλία, με νοκ άουτ αγωνες μέχρι την ανάδειξη των ομάδων που θα ανέβουν στην Football League.