Χάλασαν φιλίες ετών για το Αρης-ΠΑΟΚ στη Θράκη μετά από απαράδεκτη ανάρτηση πρώην επαγγελματία παίκτη

Αδερφικές φιλίες ετών μεταξύ ανθρώπων του ποδοσφαίρου χάλασαν στην Θράκη για το Άρης – ΠΑΟΚ μετά την καθόλα απαράδεκτη και εντελώς άστοχη ανάρτηση πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της περιοχής.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, που έχειν αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική και είναι γνωστός για τα φιλοπαοκτζίδικα αισθήματά του, λίγο μετά το τέλος του αγώνα Αρης – ΠΑΟΚ ανέβασε από προσωπικό του προφίλ σε προφίλ άλλου διαδικτυακού «φίλου» του ανάρτηση όπου έλεγε: «Ρε όλοι την κατάληξη του Βούλγαρου, μπ@στ@ρδ@».

Η εντύπωση που όλοι οι διαδικτυακοί φίλοι του αποκόμισαν είναι ότι αναφερόταν στον Βούλγαρο οπαδό της αδελφοποιημένης με τον Αρη Πλόβντιβ που έχασε την ζωή του πέρυσι μετά από κυνηγητό από οπαδούς του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, με την εισαγγελία να ερευνά ακόμα και το ενδεχόμενο της δολοφονίας του.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή με προσωπικό φίλο του συγκεκριμένου παίκτη να λέει: «Μόνο απογοήτευση. Μετά από 30 χρόνια αδελφικής φιλίας να σε λέει δικός σου άνθρωπος μπάσταρδο και να έχεις την κατάληξη του Βούλγαρου που δολοφονήθηκε…». Πρώην συμπαίκτης του στην ίδια ομάδα ενεπλάκη στον διάλογο και σχολίασε: «Χρειάζεται βοήθεια ο συγκεκριμένος, σοβάρεψε η κατάσταση».

Άλλοι πάντως συνέστησαν ψυχραιμία και διευκρίνισαν ότι φιλίες ετών δεν μπορούν να χαλάνε από το ποδόσφαιρο και για το ποδόσφαιρο. Λίγη ώρα αργότερα, προς τιμήν του ο συγκεκριμένος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με μεγάλη διαδρομή στο ποδόσφαιρο της Θράκης, κατέβασε την άστοχη ανάρτησή του, αναγνωρίζοντας προφανώς με τον τρόπο αυτόν το λάθος του.

Για αυτό και δεν έχει μεγάλη σημασία να γραφτεί ποιος είναι. Έχει σημασία το πάθημα να γίνει μάθημα σε όλους. Γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει – και είναι πραγματικά κρίμα για το ποδόσφαιρο, για οποιαδήποτε ομάδα, να χαλάνε φιλίες. Ακόμα πιο κρίμα να εύχεται ο οποιοσδήποτε την αφαίρεση ζωής άλλου ανθρώπου με αντικείμενο το ποδόσφαιρο…