«Ενώθηκαν» διαδικτυακά Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου σε τηλεδιάσκεψη της Εθνικής Γυναικών

Νέα τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Εθνική Ομάδα Χάντμπολ Γυναικών με τη συμμετοχή του τεχνικού επιτελείου, με επικεφαλής τον τεχνικό, Παναγιώτη Μεσσήνη, και 35 διεθνών, ανάμεσα στις οποίες και οι Εβρίτισσες Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου.

Το αντικείμενο της συζήτησης στην τηλεδιάσκεψη της Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών ήταν το EURO που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δανία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ζητά από τις αθλήτριες να αναλύσουν τους ομίλους των χωρών που αγωνίζονται.

Η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη (που διακρίνεται προς τα δεξιά της φωτογραφίας) ανέλαβε τον ρόλο αναλύτριας για τον όμιλο της Πολωνίας, χώρας της οποίας το πρωτάθλημα αγωνίζεται, με την ομάδα της Στάρτ Ελμπλαγκ.

Για τους άλλους ομίλους, η Τσάκαλου ανέλυσε τον όμιλο της Κροατίας, ενώ Ζυγούρα- Γκάτσιου ανέλυσαν τον όμιλο της Ισπανίας και η Βασιλειάδου αυτόν της Δανίας. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε από την Αλεξανδρούπολη και η Νικολίνα Κεπεσίδου, που φαίνεται πάνω αριστερά στην εικόνα. Ετσι οι δυο αδελφές ενώθηκαν διαδικτυακά μαζί με τις συμπαίκτριές τους.

Η Εθνική θα πραγματοποιήσει άλλη μια τηλεδιάσκεψη μετά το τέλος της διοργάνωσης, ώστε να γίνει ο απολογισμός των όσων έλαβαν χώρα στη διοργάνωση της σκανδιναβικής χώρας.

Τεχνικό τιμ και διεθνείς αθλήτριες θα επιστρέψουν στο γήπεδο όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστούν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021.