«Δύσκολο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα κάτω από τις Super League, ίσως ακυρωθεί όλη η χρονιά»

Το σοβαρό ενδεχόμενο φέτος η χρονιά να πάει εντελώς άκυρη για όλες τις κατηγορίες κάτω από τις Super League 1 και 2 αρχίζει πλέον να ακούγεται από ολοένα και πιο επισημα χείλη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus και στον Νίκο Πετρουλάκη με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου, αναφέρθηκε στο νέο σύστημα και στη μη συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων.

Για τις ομάδες της Super League 2 εκτίμησε ότι εφόσον επιτραπούν οι προπονήσεις στο προσεχές διάστημα, θα μπορέσουν να αγωνιστούν στις 14 και 15 Ιανουαρίου που έχουν οριστεί οι αγώνες τους, διαφορετικά θα πρέπει να αποκλειστούν και αυτές.

Σε ερώτημα για αυτές της Football League που αποβλήθηκαν από το Κύπελλο και αν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει καθόλου φέτος η Football League, ο Μάνος Γαβριηλίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του: «Με τον κορονοϊο λιγο δυσκολο να γινουν ολες οι κατηγοριες κατω από τις Super League 1 και 2. Εκτος αν με τα εμβόλια και Θεού και κορονοϊου θέλοντος, μπορέσουμε να ξεκινήσουμε».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης επισήμανε ότι δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά πρωταθλήματα αλλά και τα ερασιτεχνικά, τοπικά και Γ’ Εθνική. «Είναι ολα σταματημένα παντού και στα ερασιτεχνικά υπάρχει κίνδυνος η χρονιά να φύγει τελείως άκυρη. Ολα θα εξαρτηθούν από την ημερομηνία που θα επιτραπεί να παίξουμε ξανά», είπε ο Κομοτηναίος παράγοντας.