Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ αποψινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής

Με τα παιχνίδια της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται το βράδυ της Τρίτης η φάση των ομίλων για τους μισούς από αυτούς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Οπως κάνει πριν από κάθε αγωνιστική ημέρα, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις τω Θρακιωτών για αυτα τα ματς όπως καταγράφονται από τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι ThrakiSportS Champions League Predictor.

Αναλυτικά:

Λάτσιο – Μπριζ: Το 85% των παικτών προβλεπουν άσσο της ιταλικής ομάδας, το 11% ισοπαλία και μόλις το 4% διπλό των Βέλγων.

Ζενίτ – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το 94% προβλέπει νίκη της γερμανικής ομάδας, το 4% ισοπαλία και το 2% νίκη των Ρώσων.

Ρεν – Σεβίλλη: Το 89% βλέπει νίκη της ισπανικής ομάδας, το 9% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 2% νίκη των Γάλλων.

Τσέλσι – Κρασνονταρ: Το 99% εκτιμά ότι θα νικήσει η αγγλική ομάδα και μόλις το 1% ισοπαλία. Κανείς δεν ποντάρει σε νίη των Ρώσων.

Ντιναμό Κιέβου – Φερεντσβάρος: Το 59% ποντάρει σε άσσο των Ουκρανων, το 37% ποντάρει στην ισοπαλία και το 4% διπλό των Ουγγρων.

Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Μεγάλη κόντρα Μέσι-Ρονάλντο με το 54% να ποντάρει άσσο των Καταλανών, το 29% ισοπαλία και το 17% διπλό των Ιταλών.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ: Το 98% ποντάρει στη νίκη των Γάλλων, μόλις 1,5% βλέπει ισοπαλια και υπάρχει ένα 0,5% που εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Τουρκοι.

Λειψία – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 45% ποντάρει σε διπλό των Αγγλων και το 31% σε άσσο των Γερμανών ενώ το υπολοιπο 24% βλέπει ισοπαλια.