Super League: Άνοιξε το σκορ ο Μπαριέντος στο «Καραϊσκάκης» αλλά ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με ανατροπή

Ο πρώην μέσος της Ξάνθης Ζαν Μπαριέντος αιφνιδίασε τους πρωταθλητές στο Φάληρο, αλλά ο Ολυμπιακός με ανατροπή πήρε την νίκη με 4-1 και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή για την 11η αγωνιστική.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας στην βασική ενδεκάδα τόσο τον σταθερότατο πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης και του Πανθρακικού Θανάση Γκαραβέλη, τόσο και τον πρώην μέσο της Ξάνθης Ζακ Μπαριέντος.

Μόλις στο 7′ ο Βόλος έφτασε κοντά στο 0-1 αφού ο Δουβίκας υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στα καρέ του Σα, απέφυγε τον Μπα και εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Λίγο αργότερα ο ίδιος παίχτης έκλεψε την μπάλα από τον Μπα που τα είχε βρει σκούρα, μπήκε στα καρέ και καταλογίστηκε πέναλτι στο μαρκάρισμα που του έγινε από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Ο Μπαριέντος ευστόχησε στο 11′ από την άσπρη βούλα και έγραψε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 45’+2′, όταν ο Μπουχαλάκης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Μασούρα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο 26χρονος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ παράλληλα έμεινε στο χόρτο αφού ο Γκαραβέλης τον βρήκε με το παπούτσι στο κεφάλι άθελα του στην έξοδο.

Στο 66′ ο Ελ Αραμπί έγραψε το 2-1 με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Καμαρά, ενώ ο ίδιος παίχτης καθάρισε την υπόθεση νίκη στο 80′, αφού υποδέχθηκε την πάσα του Φορτούνη και πλάσαρε για το 3-1.

Ο Ελ Αραμπί ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 90’+2 μετά από ωραία ενέργεια και πάσα Ραντζέλοβιτς στον Τιάγκο Σίλβα, ο τελευταίος «έβγαλε» για τον 33χρονο φορ που πλάσαρε ξανά εύστοχα.