Ξέσπασμα Μπαργκάν κατά των γονέων που απαίτησαν να σβηστεί το γκράφιτι του Μαραντόνα

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση με τους γονείς που θέλησαν να σβηστεί στο πανέμορφο γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα σε σχολείο της Καλαμαριάς, ισχυριζόμενοι πως ένας άνθρωπος που έχει μπλέξει με ναρκωτικά δεν μπορεί να είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Αντίδραση στην αντίδραση υπήρχε από πλήθος κόσμου μέσω των μέσων κοινωνικής δικτυώσης, μεταξύ των άλλων και του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού της κυπριακής Καρμιώτισσας Κενάν Μπαργκάν, αφού ισχυρίζονται πως αφενός ο Μαραντόνα παραδέχθηκε και αναγνώρισε δημόσια πως η εμπλοκή του με τις παράνομες ουσίες ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και τον πήγε πίσω σε όλα, αφετέρου τα λανθασμένα και «επικίνδυνα» πρότυπα των ημερών μας (μουσική, τηλεόραση) είναι πολύ περισσότερα και σοβαρότερα για τους νέους από ένα απλό γκράφιτι.

Οι αντιδράσεις των… περισσοτέρων μάλλον έφεραν αποτέλεσμα, αφού ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης ξεκαθάρισε στο Metropolis 95,5 πως: «δεν υπάρχει περίπτωση να σβηστεί αυτό το αριστούργημα.»

Το μήνυμα του Κενάν Μπαργκάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.