Δωρεά καθισμάτων από τον ΑΟΞ και στις Καστανιές! Το συγκινητικό και γεμάτο αναμνήσεις «ευχαριστώ» του Άρδα (+photo)

Μετά τις ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης και τον Νέστο Χρυσούπολης, ευχαριστήριο προς την διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε και ο Αρδας Καστανεών αφού οι δωρεές έφτασαν και στο ψηλότερο σημείο του Έβρου, δίπλα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, εκεί όπου επιχειρήθηκε τον Μάρτιο η παράνομη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Το ευχαριστήριο του Άρδα Καστανεών έχει ως εξής:

Ο ΜΑΣ Άρδας Καστανεών ευχαριστεί τη διοίκηση του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ για τη διάθεση διακοσίων (200) καθισμάτων κερκίδας προς το σύλλογό μας. Κινήσεις σαν κι’αυτή καταδεικνύουν το σημαντικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να διαδραματίσει η ιστορική αυτή ΠΑΕ, η μοναδική εκπρόσωπος της Θράκης μας στις επαγγελματικές κατηγορίες, στην εξέλιξη του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο σύλλογός μας αγωνίζεται διαρκώς για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των ερασιτεχνών αθλητών και είναι στη διάθεση των ανθρώπων της Α.Ο. Ξάνθη για την ανταλλαγή απόψεων με στόχο την καλύτερη συνεργασία της με τους φορείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο αποτελεί το θεμέλιο λίθο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε πως Μ.Α.Σ. Άρδας και Α.Ο. Ξάνθη έχουν συναντηθεί και στο παρελθόν, την πρώτη φορά το 1987 όταν ο Α.Ο.Ξ. ήρθε στο γήπεδο μας για μια φιλική αναμέτρηση με την ομάδα μας. Η δεύτερη φορά ήταν όταν η τότε παιδική ομάδα του Άρδα είχε ταξιδέψει στις εγκαταστάσεις της τότε Skoda Ξάνθη το 1998 σε ένα τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων απ’όλη τη Θράκη, ενώ υπήρξε και δεύτερη φιλική αναμέτρηση μεταξύ Άρδα και Ξάνθης (ως Skoda), το 2002 και πάλι στο γήπεδο μας, έχοντας μάλιστα ως προπονητή της τον κ. Νίκο Καραγεωργίου και στο ρόστερ της πολλά μεγάλα ονόματα (Γιουράι Μπούτσεκ, Γιάννης Δημητριάδης, Δημήτρης Γελαδάρης, Νίκος Κεχαγιάς, Παναγιώτης Κορδονούρης, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Παπαδημητρίου, Σπύρος Βάλλας, Νίκος Ζαπρόπουλος, Ισμαήλ Μπα, Ντενίζ Μπαικαρά, Σάκης Πρίττας, Στέλιος Σφακιανάκης, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Πάολο Φαρινόλα, Φριζεμπίχλερ, Βλάσσης Καζάκης, Σταύρος Λαμπριάκος, Γιώργος Σαιτιώτης) οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήρθαν και αγωνίστηκαν όλοι! Για τον Άρδα σε αυτή τη φιλική αναμέτρηση είχαν αγωνιστεί και επίλεκτοι απο το ποδόσφαιρο του Βορείου Έβρου, σε μια πραγματικά μεγάλη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, απ’όπου είναι και η φωτογραφία με τον τότε πρόεδρο της ομάδας μας Θεόδωρο Πεχλιβανίδη έχοντας δίπλα του το”αστέρι” της Ξάνθης τότε Ισμαήλ Μπα ενώ με τη φανέλα του Άρδα αγωνίστηκαν σε εκείνο το ματς και 3 “επίλεκτοι”…οι οποίοι μετέπειτα έγιναν και “μόνιμοι” : Παναγιώτης Καστρινός, Χρήστος Προκόπης, Γιώργος Μυλωνάς. Στη φώτο και το…δικό μας “αστέρι” της εποχής εκείνης Στράτος Πεχλιβανίδης!
Ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στην ιστορικότερη ομάδα του ποδοσφαίρου της Θράκης στην Superleague.. …και μια τρίτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων μας!