Ξάνθη και άλλους τρεις χαρακτήρισε ο Κούγιας φαβορί για άνοδο στην SL1

Δηλώσεις στην σε ιντερνετικό ραδιόφωνο της Πάτρας έκανε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την άλλοτε ομάδα του Παναχαϊκή, αλλά και για το τι πρέπει να κάνει για να διεκδικήσει την άνοδο από ομάδες όπως τα Χανιά.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στην Ξάνθη, αυτή τη φορά για θετικό λόγο ομως καθώς έβαλε την θρακιώτικη ομάδα ανάμεσα σε αυτές που βλέπει διεκδικήτριες ανόδου, μαζί με Χανιά, Λεβαδειακό, Ιωνικό, σημειώνοντας ότι η Παναχαϊκή για να μπει “σφήνα” σε αυτές πρέπει να χαλάσει πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α. Κούγια στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Tsipas Radio όπως αποδίδονται στο sdna έχουν ως εξής:

«Δεν γνωρίζω ποιες είναι ακριβώς οι επαγγελματικές δραστηριότητες του κ. Μπάρλου. Θα ήταν πραγματικά υπέροχο για την Παναχαϊκή να είναι ένας αξιόπιστος ιδιοκτήτης και να μπορέσει να καλύψει ένα προϋπολογισμό γιατί δεν γνωρίζουμε επακριβώς τι χρήματα θα πάρει η δεύτερη κατηγορία όταν αρχίσει.
Μία ομάδα σαν την Παναχαϊκή για να διεκδικήσει την άνοδο από Χανιά, Ξάνθη, Λεβαδειακό, Ιωνικό πρέπει να χαλάσει πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Θα χαρώ ιδιαίτερα αν ανέβει η Παναχαϊκή. Είναι κομμάτι της ζωής μου η Παναχαϊκή. Έζησα στην Πάτρα επτά χρόνια. Με χαρές, λύπες αλλά και χυδαίες συμπεριφορές από το περιβάλλον της Παναχαϊκής. Ειδικά από την ερασιτεχνική. Που ήταν ένας Ράπτης και ένας Τσαούσογλου. Τους ενδιέφερε όχι να ανέβουμε αλλά πως δεν θα ανέβουμε. Ήθελαν να κάνουν αυτοί το κουμάντο.
Θα χαρώ αν ανέβει η ομάδα και θα φέρω και την ΑΕΛ να παίξουμε φιλικό. Σας το λέω ευθέως. Θα φέρω την ΑΕΛ για φιλικό στην Πάτρα.
Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Έφτιαξα μία υπέροχη ομάδα και δεν ανεβήκαμε λόγω του Αμπάρκιολη και του Κάμπαξη. Τα θυμάστε. Την επόμενη χρονιά παίζαμε μπαράζ με την ΑΕΚ και η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Πελετίδη μας ανάγκασε να πάμε στην Κόρινθο».