Κύπελλο Ελλάδος: Περιμένουν ενημέρωση Πανθρακικός, Ορφέας Ξάνθης και ΑΕ Διδυμοτείχου

Ενημέρωση από την διοργανώτρια αρχή για το κατά πόσον θα συνεχιστεί ή όχι ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος περιμένουν οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής.

Ο Πανθρακικός ως κυπελλούχος Ροδόπης, ο Ορφέας ως κυπελλούχος Ξάνθης και η ΑΕ Διδυμοτείχου ως κυπελλούχος Έβρου διαβάζουν όλες αυτές τις μέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν τον θεσμό να συνεχίζεται μόνο με τις επαγγελματικές ομάδες και πιθανότα όχι με όλες αυτές, αλλά περιμένουν επίσημη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι Ορφέας και ΑΕΔ δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας και Νέστου Χρυσούπολης αντίστοιχα. Αντίθετα ο Πανθρακικός αγωνίστηκε και μάλιστα απέκλεισε την Ανατολή Σερρών και προκρίθηκε στον γ’ γύρο, αφού ήταν τυχερός στην κλήρωση.

Οι ομάδες έχουν πληρώσει παράβολα ενώ ειδικά ο Πανθρακικός χρειάστηκε να πληρώσει και τα έξοδα φιλοξενίας του πρώτου αγώνα, όπως για παράδειγμα αυτά των διαιτητών.

Οι ομάδες της Θράκης περιμένουν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι και φυσικά θεωρούν αυτονόητο ότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσουν, θα τους επιστραφούν τα έξοδα που έχουν κάνει για την συμμετοχή στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος.