Εγκρίθηκε η εγγραφή της Θύελλας Φερών στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ για το μπάσκετ, δεν κατέθεσε αίτηση για βόλεϊ

Η Θύελλα Φερών είναι η τέταρτη θρακιώτικη ομάδα μπάσκετ, μετά την Φιλία Ορεστιάδας, τον Αρίωνα Ξάνθης και την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και ενδέκατη συνολικά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που πήρε την έγκριση για το Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, συνολικά οχτώ ομάδες μπάσκετ της Θράκης είχαν κάνει αίτηση εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ, με τον σύλλογο των Φερών, μετά τον Αρίωνα, την Ολυμπιάδα και ιδιαίτερα την Φιλία που είχε προκαλέσει έκπληξη καθώς έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, να πληρεί τις προϋποθέσεις και να εισάγεται στην λίστα.

Οι ομάδες που γίνονται δεκτές στο Μητρώο ολοένα και αυξάνονται, καθώς μετά την έγκριση της Θύελλας συμπληρώθηκαν αισίως οι 160 σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο όπως προκύπτει από την αίτηση που κατατέθηκε, η Θύελλα Φερών που καλλιεργούσε και το άθλημα του βόλεϊ με ομάδες μέχρι πέρυσι στο γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ και παλιότερα και στους άνδρες, πλέον δεν δείχνει να υφίσταται στα Μητρώο ως σύλλογος που ανήκει και στην ΕΟΠΕ.

Ο κωδικός της ΓΓΑ και οι ημερομηνίες οριστικής υποβολής και έγκρισης:

ΙΟ53ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΑΛΕΞ/ ΠΟΛΗΣ07/10/202030/11/2020ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ