«Δυσάρεστη η δεύτερη διακοπή, δεν υπάρχει δυνατότητα για τεστ Covid πριν από κάθε αγώνα» δήλωσε ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

Η Ασπίδα Ξάνθης ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν στην Γ’ Εθνική με διπλό στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και προετοιμαζόταν για το ντέρμπι με τον Αρίωνα, παιχνίδι που πήγαινε από αναβολή σε αναβολή εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων και εν τέλει το… πρόλαβε η δεύτερη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο άλλοτε προπονητής και πλέον Γενικός Διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Παναγιωτόπουλος μίλησε στο ThrakiSportS για το δεύτερο lockdown της χώρας, αλλά και το πότε περιμένει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων με όποιες δυσκολίες έρεθει αυτή.

«Προσωπικά περίμενα από τον Μάιο το δεύτερο lockdown. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν κάναμε και μεταγραφές. Βέβαια είναι δυσάρεστη η δεύτερη διακοπή γιατί ουσιαστικά πάει χαμένη όλη η προετοιμασία» δήλωσε αρχικά, ενώ στην συνέχεια σχολίασε για την επανέναρξη και τις δυσκολίες που επιφέρει: «Υποθέτω πως τέλη Γενάρη ή αρχές Φλεβάρη θα οριστεί η επανέναρξη. Θα χρειαστεί επιπλέον προετοιμασία για την επιστροφή στα παρκέ. Οι παίχτες είναι ανενεργοί για μεγάλο διάστημα και δεν μπορούν να μπουν από την μια μέρα στην άλλη στο γήπεδο, σε συνδυασμό πως θα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί οι αθλητές σε αυτές τις κατηγορίες δουλεύουν ή έχουν σχολεία, είναι πολύ δύσκολο για τις ομάδες. Φυσικά και τα οικονομικά είναι σημαντικό πρόβλημα, σε όλες τις ομάδες τα βασικά έσοδα προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από τις ακαδημίες. Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε πως οι ομάδες δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τεστ Covid πριν από κάθε αγώνα.»