Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ παιχνίδια της Τετάρτης

Ολοκληρώνεται το βράδυ η 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με οκτώ ακόμα παιχνίδια, μετά από αυτά που διεξήχθησαν το βράδυ της Τρίτης.

Ξεχωρίζει για τους Ελληνες φυσικά η αναμέτρηση Ολυμπιακού – Μάντσεστερ Σίτι αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων στο παιχνίδι του Predictor.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Το 69% βλέπει νίκη των Γερμανών, το 23% ισοπαλία και το 8% ποντάρει σε επικράτηση των φιλοξενούμενων Ουκρανών

Ολυμπιακός Πειραιώς – Μάντσεστερ Σίτι: Μόλις το 1% ποντάρει σε νίκη των πρωταθλητών Ελλάδος και το 3% σε ισοπαλία. Το 96% βλέπει νίκη της αγγλικής ομάδας.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ: Το 99% βλέπει νίκη των πρωταθλητών Γερμανίας και Ευρώπης. Κάτω από το 1% η ισοπαλία. Ουτε ένας δεν βλεπει νίκη των Αυστριακών.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας: Το 93% βλέπει νίκη της ισπανικής ομάδας, ένα 6% ποντάρει στην ισοπαλία και διπλό των Ρώσων βλέπει μόλις το 1%.

Ιντερ – Ρεάλ Μαδρίτης: Το 46% βλέπει νίκη της ισπανικής ομάδας μέσα στο Μιλάνο και το 23% νίκη των Ιταλών και το υπολοιπο 31% ποντάρει στην ισοπαλία.

Μαρσέιγ – Πόρτο: Το 70% βλέπει νίκη των Πορτογάλων. Μόλις το 11% βλέπει νίκη των Γάλλων και το 19% ισοπαλια αναμεσα στις δυο ομάδες.

Αγιαξ – Μιτιλαντ: Το 98% πονταρει στη νίκη των πρωταθλητών Ολλανδίας. Το υπόλοιπο 2% στην ισοπαλία. Κανείς σε νίκη των Δανών.

Λίβερπουλ – Αταλάντα: Το 94% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι ΑΓγλοι του Κλοπ, ένα 4% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 2% στο διπλό των Ιταλών μέσα στο Ανφιλντ