Σε project της ΟΥΕΦΑ για τους φιλάθλους με αναπηρία η ΑΕ Διδυμοτείχου και ο Ανδρέας Μόμτσος

Στο εθνικής κλίμακας project «Ποδόσφαιρο και Θεατές-Φίλαθλοι με αναπηρία: Προσβασιμότητα και Βιωματική Εμπειρία» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στον Έβρο μέσω της UEFA, συμμετέχει η ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η ομάδα του Διδυμοτείχου, σε συνεργασία με το «Εργαστήριο Προσαρμοσμένης Άθλησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών», το “Noriaki Κano laboratories” και το “Kέντρο προσβασιμότητας για το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη” που είναι CSR partner της UEFA, θα πάρει μέρος την συγκεκριμένη εκδήλωση. 

Συμμετέχουν επίσης ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ανδρέας Μόμτσος που κατάγεται από το Διδυμότειχο, ενώ θα πάρει μέρος και ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με παρέμβαση του από το δημοτικό στάδιο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου: “Η μετά covid εποχή δεν θα είναι μακριά και θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί αλλά ισότιμοι. Για ένα ποδόσφαιρο προσβάσιμο για ΟΛΟΥΣ”.

To εργαστήριο είναι εθνικός πόλος αναφοράς για το θέμα αυτό σε συνεργασία με το “Kέντρο Προσβασιμότητας για το Ποδόσφαιρο στη Eυρώπη, CSR partner της UEFA.