Σε εξέλιξη τα έργα ανακαίνισης στο Xanthi FC Arena και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου των Πηγαδίων

Το βράδυ της Κυριακής το ThrakiSportS αποκάλυψε τις σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στο γήπεδο των Πηγαδίων μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν, ώστε με την έναρξη της σεζόν 2021-2022 οι οπαδοί να ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο γήπεδο.

Κάποιες από αυτές τις αλλαγές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, όπως σε πρώτη φάση η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου. Για την ακρίβεια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, γίνεται εμφύτευση δενδρυλλίων τα οποία θα αποτελέσουν και τα σαφέστατα πλέον όρια του χώρου που θα ανήκει στην ΠΑΕ Ξάνθη (γήπεδο, προπονητικό και πάρκινγκ) και εκείνου που δεν θα της ανήκει (προς το Σαλέ).

Πέραν του καθαρισμού του χώρου και αυτής της ανάπλασης στους εξωτερικούς χώρους, η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος (που όλα δείχνουν ότι πάει για το 2021) βοηθούν ώστε να ξεκινήσουν τελικά τώρα τα έργα και εντός αυτού – με το πιο εμβληματικό φυσικά να είναι η αφαίρεση των πράσινων καθισμάτων και η αντικατάστασή τους από κόκκινα, στα ιστορικά χρώματα της ομάδας.

Σχετικά συνεργεία ήδη εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση με τις πρώτες αλλαγές να γίνονται στην κερκίδα Α1 όπου δίνουν σταθερά το παρών οι Xanthifans. Επιπλέον, γίνονται έργα συντήρησης στον χλοοτάπητα αλλά και διορθώσεις στους χώρους των αποδυτηρίων αλλά και των δημοσιογραφικών θεωρείων, που θα είναι και αυτοί που θα χρησιμοποιηθούν αν και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Οπως πάντως ανέφερε στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Κυριακής το ThrakiSportS, οι πολλές και σημαντικές αλλαγές θα γίνουν το καλοκαίρι και ο ορίζοντας ολοκλήρωσής τους είναι η έναρξη της νέας σεζόν, αλλά η καθυστέρηση της τρέχουσας βοηθάει ώστε οι άνθρωποι του Μπιλ Πάπας να δείξουν από τώρα ένα δείγμα των προθέσεων του νέου ιδιοκτήτη…