«Κάνει θεραπεία κάθε 4 ώρες»! Συγκλονίζει με τα νεότερα για την μικρή Αναστασία η Έρρικα Πρεζεράκου (+video)

Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι βαθιά συγκινημένη, καθώς με τη βοήθεια του κόσμου, η ανιψιά της κατάφερε να ταξιδέψει στο Τέξας για να υποβληθεί σε μία εξαιρετικά δύσκολη θεραπεία.

Η μικρή Αναστασία (κόρη της αδελφής της, που πριν 20 χρόνια σπουδασε στη Νομική Κομοτηνης) έχει μια σπάνια μορφή καρκίνου και αναγκάστηκε να πάει στις ΗΠΑ με τους γονείς της, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της 7χρονης ανιψιάς της…

«Η Αναστασία κάνει θεραπεία κάθε τέσσερις ώρες και θα κάνει για αρκετό διάστημα. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα περίπου θα κάνει μια πρώτη μαγνητική για να δούμε αν όλη αυτή η αλληλεπίδραση με αυτό το φάρμακο, αν έχει βοηθήσει να μικρύνει ο όγκος ή αν είναι σταθερός ή που βρίσκεται. Αυτό που αξίζει να σας πω είναι ότι μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση, υπάρχουν μέρες που έχει παραισθήσεις, άλλες μέρες που δεν μπορεί να σηκώσει το χεράκι της… Όμως την ημέρα που κάναμε την ομαδική προσευχή, την επόμενη μέρα το παιδί ξύπνησε πολύ καλύτερα! Δεν έχει σημασία που πιστεύει ο καθένας, αλλά να ξέρετε ότι η αγάπη ταξιδεύει, όσο μακριά και αν βρίσκεται το άτομο που προορίζεται η αγάπη μας…» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου.