ΕΠΣ Έβρου: Βασικός στόχος η άνοδος για την ΠΑΕ Ριζίων αν ξαναρχίζει το πρωτάθλημα

Βασικό στόχο την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου βάζουν τα Ρίζια, αν και εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Βορείου Έβρου το καλοκαίρι είχε την ευκαιρία να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια ως δευτεραθλήτρια στον Βόρειο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου, μετά την αναδιάρθρωση που έκανε η διοργανώτρια.

Εντούτοις οι ιθύνοντες της αρνήθηκαν την πρόσκληση, εκτιμώντας ότι ο σύλλογος δεν ήταν ακόμα σε θέση να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια και με δεδομένο το μεγαλύτερο κόστος που θα υπήρχε λόγω ταξιδιών και στον Νότο στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο η πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι εφόσον μπορέσει, η ομάδα να διεκδικήσει ως πρωταθλήτρια την άνοδο φέτος και έτσι τα Ρίζια από την επόμενη σεζόν να επιστρέψουν στην Α’ Κατηγορία βάσει ενός γενικότερου σχεδιασμού,

Αν θα επιτευχθεί αυτό θα φανεί στο μέλλον, πάντως την στιγμή της διακοπής η ΠΑΕ Ριζίων είχε μόλις 4 βαθμούς και ήταν ήδη πέντε μακριά από την πρωτοπόρο και έχουσα το απόλυτο Ομόνοια Φυλακίου. Ωστόσο είχε πετύχει μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Ελληνοχώρι και κυρίως είχε ενισχύσει θεαματικά για τα επίπεδα της κατηγορίας το ρόστερ της.

Πάντως το βασικό ερώτημα στα χείλη όλων των παραγόντων αυτήν την στιγμή είναι αν θα μπορέσει να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.