Super League: Δεν «Χ»άρηκαν από το αποτέλεσμα Βασιλακάκης και Ράσταβατς

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο ισόπαλο 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος» σε ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία εκ των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές είχε έναν πολύ καλό ρυθμό, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τέσσαρα τέρματα, κανείς από τους δύο όμως δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 41′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες, κλείνοντας με το υπέρ τους προβάδισμα το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Λαμία μπήκε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να ανατρέψει το σκορ και να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη. Και ο στόχος αυτός της νίκης έδειχνε κοντά για την ομάδα της Φθιώτιδας· αρχικά ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Χουάν Μουνάφο και στο 56′ ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-1· στο 69′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή χάρη σε τέρμα του Τσούκαλου.

Ο Αστέρας όμως είχε απάντηση, με γκολ του Άντριαν Ριέρα στο 78′ έπειτα από σουτ μέσα από την περιοχή, φεύγοντας έτσι με το έναν βαθμό από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Από τον πάγκο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ο επί μία 8ετία (2009-2017) παίκτης του ΑΟΞ Θοδωρής Βασιλακάκης, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 79′, ένα λεπτό μετά το γκολ του Αστέρα, θέλοντας με τη κίνηση ο έμπειρος τεχνικός να βρει και πάλι το γκολ που θα έδινε τη πρώτη νίκη στη σεχόν, η οποία εν τέλει δεν ήρθε. Στην αποστολή ήταν επίσης και πρώην παίκτης του Πανθρακικού Άγγελος Ζιούλης, που όμως δεν αγωνίστηκε. Για τους φιλοξενούμενους του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς, βασικός για 75′ αγωνίστηκε ο πρώην χαφ του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο.