Super League: Ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Η Δόξα Δράμας είναι μία από τις δύο αντιπάλους της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2 που δεν έχουν λάβει ακόμα από την ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οπως αποκάλυψε την Παρασκευή το ThrakiSportS, δεν αναμένεται μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου να λάβει, καθώς έληξε η θητεία των μελών της ΕΕΑ και παρόλο που είναι γνωστό ότι θα παραταθεί, είναι σε εκκρεμότητα η διαδικασία έκδοσης του ΦΕΚ και αποστολής του στις αρμόδιες αρχές.

Παρόλα αυτά η Δόξα Δράμας ενημέρωσε ότι έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε κάθε επίπεδο και όπου απαιτείται από τον επικεφαλή νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου και τον πρόεδρό της Ηλία Χατζηελευθερίου για την τελική ευόδωση της χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει τους  πολυπληθείς φίλους της ομάδος πως έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες σε κάθε επίπεδο και όπου απαιτείται από τον επικεφαλή νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ   κ.Θεοχάρη  Γρηγορίου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Ηλία Χατζηελευθερίου  για την τελική ευόδωση της χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα».