Super League: Μετά από 19 μήνες απραξίας και αναμονής ντεμπούτο για Γιώργο Αθανασιάδη

Ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης προήχθη σε δεύτερο γκολκίπερ της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Εξακολουθεί όμως να μην έχει επίσημη συμμετοχή και ίσως να μην τα καταφέρει ούτε αυτή την Κυριακή.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη κατεγράφη στις 21 Απριλίου 2019, όταν υπερασπιζόταν την εστία του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΟΦΗ. Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και ο γκολκίπερ της ΑΕΚ πια, δέχθηκε τέρμα μετά από δύο αγώνες με εντυπωσιακές επεμβάσεις απέναντι σε Γιάννενα και Λεβαδειακό, κρατώντας το μηδέν. Έκτοτε όμως, τα αγωνιστικά ίχνη του αγνοούνται.

Όπως αναφέρει το contra.gr, δεν είναι πια ο τρίτος στην ιεραρχία πίσω από τους Μπάρκα και Τσιντώντα, ώστε να μην προκύπτουν χώρος και χρόνος, κρίνοντας ως ένα σημείο ανατανόητη την πρεμούρα να προλάβει το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΛ ο Τσιντώτας, ακόμα κι αν βγάλει τα ράμματα από τα δάχτυλό του μία ημέρα πριν.

Αν προκύπτει φόβος να παίξει ο δεύτερος γκολκίπερ σε εντός έδρας ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που φέτος δείχνει να έχει χαμηλό ταβάνι, χωρίς να μιλάμε για τον τελικό Κυπέλλου ή ευρωπαϊκό ματς που κρίνεται μια πρόκριση, τότε σαφώς δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη.

Ότι και αν επιλέξει ο Καρέρα, ο Αθανασιάδης θα περιμένει την ευκαιρία του ώστε να την «αρπαξει από τα μαλλία» και αν αποδείξει τα προσόντα του, όπως είχε κάνει τόσο στον Πανθρακικό, όσο και στον Αστέρα Τρίπολης.

Ότι και αν αποφασίσει ο Καρέρα την Κυριακή, ο Αθανασιάδης θα περιμένει την ευκαιρία του ώστε να την «αρπαξει από τα μαλλία» και να αποδείξει τις ικανότητες και τα προσόντα του, όπως είχε κάνει τόσο στον Πανθρακικό, όσο και στον Αστέρα Τρίπολης.