«Μπούλινγκ» επειδή νόσησε με κορονοϊό καταγγέλει ότι δέχτηκε «σπίτι της» η Πηγή Δεβετζή

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Πηγή Δεβετζή, η οποία εξομολογήθηκε πως δέχθηκε bullying, όπως είπε η ίδια, μέσα στο ίδιο της το “σπίτι”, δηλαδή στο γήπεδο που πήγε για προπόνηση.

Πάντως το γήπεδο αυτό δεν ήταν στην Αλεξανδρούπολη αλλά στον Αγιο Κοσμά, αφού αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Αθήνα. Αναλυτικά, η Εβρίτισσα ολυμπιονίκης ανέφερε:

«Είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Ευτυχώς το πέρασα στο σπίτι μου και ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Σπάω το κεφάλι μου να βρω από πού κόλλησα γιατί όλοι οι άνθρωποι γύρω μου ήταν αρνητικοί.
Δεν ήταν το πιο ευκολο που πέρασα μόνη μου, αν και μου αρέσει και περνάω καλά στο σπίτι. Το ανακάλυψα αφού έκανα το τεστ ενόψει της συμμετοχής μου στο Just the two of us.
Ελαβα θετικά μηνύματα συμπαράστασης αλλά μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν πως έχω κορωνοϊό για… διαφημιστικούς λόγους, ότι επειδή είμαι φίλη με τον Κοκλώνη το κάναμε για να ανεβάσουμε τις τηλεθεάσεις.
Το χειρότερο είναι ότι έφαγα bullying μέσα στο ίδιο μου το “σπίτι”, μέσα στο γήπεδο. Εδώ στον Άγιο Κοσμά, ήρθα να κάνω προπόνηση, μιλάμε για 17-18 μέρες μετά..
Και δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν υπεύθυνο του σταδίου, που τον πήρε κάποιος τηλέφωνο. Και του είπα “πες σε αυτόν που σε πήρε, που είναι αγράμματος και αμαθής, ότι αυτός που περνάει τον ιό μετά είναι πιο ασφαλής από όλους αυτούς που είναι εκεί μέσα”.
Ουσιαστικά έφαγα bullying, το θεωρώ bullying αυτό. Αλλά και στον δρόμο έχω δει να με κοιτάνε λίγο περίεργα», είπε η Πηγή Δεβετζή.