Volley League: Η ανάλυση του Ανδρέα Ανδρεάδη για τους διεκδικητές του τίτλου

Συνέντευξη στον Στέφανο Λεμονίδη και το fosonline έδωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, “θύμα” και αυτός του COVID19.

Ο έμπειρος Εβρίτης κεντρικός με τη εύκαιρα αναφοράς του στο θέμα του COVID-19 και πως το πέρασε την ασθενεια του, δεν παρέλειψε να κάνει και τις δικές του εκτιμήσεις για το πρωτάθλημα με βάση όσα εχουμε δει ως τώρα.

Πιο συγκεκριμένα έκανε την ανάλυση για κάθε ομάδα, ενω ο ίδιος αγωνίζεται με την φανέλα του Μίλωνα. Και οπως γινεται αντιληπτό, οσα αναφερει ενας παικτης της εμπειρίας του, που διαθέτει και πτυχιο προπονητη, έχει ξεχωριστή αξία. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Το δείγμα είναι μικρό, παίξαμε μόλις δύο αγώνες και στο Λιγκ Καπ. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατό σερβίς κι αν πιάσει μπορεί να σε σκοτώσει. Αν όμως δεν τα καταφέρει, έχει πρόβλημα και δεν δυνάμωσε στο μπλοκ με την προσθήκη του Όκολιτς. Έχει δυο κοντούς, τον Στιβαχτή και τον Μιγιαΐλοβιτς, που είναι πρόβλημα στο μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ, αν κρατήσει την υποδοχή του, μπορεί να κάνει τη ζημιά.
Ο Παναθηναϊκός με την παρούσα σύνθεση είναι σίγουρα τέταρτος, ενώ ερωτηματικό είναι ο Φοίνικας. Στο Λιγκ Καπ στο πρώτο ματς ο πασαδόρος του ήταν κακός, αλλά μετά βελτιώθηκε και έβαλε στο παιχνίδι τον κεντρικό».

Τέλος, για την διακοπή του πρωταθλήματος ανέφερε: «Χάσαμε πάντως μεγάλη ευκαιρία να είμαστε ενεργοί μαζί με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Τώρα που πειθαρχήσαμε όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο ο κορονοϊός θερίζει, αλλά καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από Δευτέρα τις προπονήσεις».