Γ’ Εθνική: Πρώτη δήλωση παράγοντα ομάδας υπέρ του να μπει… παύλα στο φετινό πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών Σάββας Ατματζίδης εξέφρασε τις ανησυχίες του για την έκβαση των υποχρεώσεων της ομάδας του αλλά και γενικά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ειναι ο πρώτος παράγοντας ομάδας της Γ’ Εθνικής που δημόσια τοποθετείται, αναδεικνύοντας το ενδεχόμενο να μπει παύλα στο φετινό πρωτάθλημα και γενικά σε όλα τα ερασιτεχνικά.

Μπορεί να μην ανήκουν τα Γιαννιτσά στον 1ο Ομιλο όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης, ωστόσο στο ThrakiSports φτάνουν σχετικές ανησυχίες και από παράγοντες ομάδων της περιοχής μας.

Για αυτό και αξίζει να διαβαστούν τα λόγια του Ατματσίδη στο pellasports:

«Καταρχήν θα ηθελα να στείλω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παύλου Δήμου και φυσικά στο αδερφό σωματείο του Μακεδονικού.

Η διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μόνο νευρικότητα επέφερε στους αθλητές αλλά και στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές και δυσφορία σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, αλλά δυστυχώς πρέπει να συμμορφωθούμε όλοι με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να τα τηρήσουμε ευλαβικά.

Πέρα απ’αυτό όμως, την ζωή θεωρώ πως δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα και αργά ή γρήγορα θα βρεθεί λύση.

Με μεγάλη όμως επιφύλαξη για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα ηθελα να πω ότι πολύ δύσκολα η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί.

Έχω την εντύπωση πως θα υπάρξει οικονομικό τέλμα αν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα στις αρχές του νέου έτους όπως ψυθιρίζεται στους κύκλους μας, μάλιστα μετά από προσωπικές τηλεφωνικές συζητήσεις που είχα με παράγοντες αρκετών ομάδων συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι εάν δεν ξεκινήσουμε αρχές Δεκέμβρη, δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις οικονομικές απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής και δεν μιλώ για τους αθλητές μας, που είμαι σίγουρος ότι θα βάλουν πλάτη στις οικονομικές τους απαιτήσεις, αλλά για τα έξοδα της διαιτησίας, μετακινήσεις, χορηγίες, κλπ.

Δεν μπορούμε να αγωνιζόμαστε Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή, οπότε μάλλον και πάλι με κάθε επιφύλαξη φέτος πιστεύω ότι θα έχουμε παύλα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Κλείνοντας θα ηθελα να ευχηθώ μόνο υγεία σε ολους τους πρωταγωνιστές όλων των ομάδων».