Θυμήθηκε τον Τάσο Βλασακίδη ο ΑΟ Ορεστιάδας

Με τα πρωταθλήματα να έχουν αναβληθεί και την κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό να είναι ρευστά ο ΑΟ Ορεστιάδας θυμάται στιγμές αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τάσος Βλασακίδης, ο οποίος αποτέλεσε μέλος της μεγάλης ομάδας του ΑΟ Ορεστιάδας αλλά και μετέπειτα ακόμη και στα δύσκολα χρόνια της ομάδας βρέθηκε δίπλα στον σύλλογο προπονητικά.

Όπως έχουμε γράψει ο Τάσος Βλασακίδης βρίσκεται στην Γερμανία, στην TuS Mondorf της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Η δημοσίευση της ομάδας:

“Την δικιά του ξεχωριστή προπονητική πορεία έχει χαράξει ο Τάσος Βλασακίδης, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Γερμανικής Tus Mondorf, οδηγώντας την με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά στο δρόμο των επιτυχιών. Ο κ. Βλασακίδης αποτέλεσε μέλος της «χρυσής» φουρνιάς του ΑΟ Ορεστιάδας μαθαίνοντας το άθλημα από τους καλύτερους και έχοντας στο πλευρό του τους αθλητές που γράψανε ιστορία με την φανέλα του ΑΟΟ. Σαν προπονητής, το 2005 βρέθηκε στο πλευρό του Μίλαν Τζούριτς ενώ παράλληλα ήταν προπονητής του παιδικού τμήματος του ΑΟ Ορεστιάδας κατακτώντας την 2η θέση στην Ελλάδα αφήνοντας παράλληλα ως «παρακαταθήκη» μία πολύ σημαντική γενιά αθλητών. Οι δρόμοι μας συναντήθηκαν εκ νέου το 2009 σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, όπου ο Ορεστιαδίτης τεχνικός έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ενώ μέχρι να αποχωρήσει για την Γερμανία ήταν στο πλευρό του Συλλόγου στα αναπτυξιακά του τμήματα.Και επειδή ο κάθε Ορεστιαδίτης που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί χωρίς βόλεϊ, μπορείτε το Σάββατο στις 21:00 να παρακαλουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση του αγώνα της ομάδας του δικού μας Τάσου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.sporttotal.tv/ma3a3b5021?embed