Οι ευχές της ΠΑΕ Ξάνθη για τα γενέθλια του Θανάση Ντίνα

Τα γενέθλιά του γιορτάζει την Πέμπτη (12/11) ο Κομοτηναίος παίκτης της Ξάνθης Θανάσης Ντίνας και η ΠΑΕ φρόντισε να του ευχηθεί μέσα από τα social media της ομάδας.

Ο Ντίνας γεννήθηκε το 1989 (πάτησε τα 31 δηλαδή) και φέτος επέστρεψε στον ΑΟΞ, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε εξασφαλίζοντας επαγγελματικό συμβόλαιο πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια του.

Στη συνέχεια πήγε ως δανεικός στην ομάδα της Ζακύνθου όπου παρέμεινε δύο χρόνια. Η Παναχαϊκή υπήρξε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του το 2010, με την οποία καθιερώθηκε ως βασικός και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και φορώντας την φανέλα του, χρίστηκε διεθνής.

Τον Αύγουστο του 2015 παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στον Πλατανιά ενώ δύο χρόνια αργότερα συμφώνησε με τα Τρίκαλα. Το 2018 πήγε στον ΟΦΗ από τον οποίο έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, για να επιστρέψει με ελεύθερη μεταγραφή στην πρώτη του ομάδα, την Ξάνθη. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί, αναμένεται μάλιστα να είναι από τους αρχηγούς της ομάδας.