Γ’ Εθνική: Ο απολογισμός Καραμπετάκη για τα ματς με Άβατο και Αλεξανδρούπολη και η έκπληξη για τον Oρφέα

Στην «Αθλητική Πρωινή» παραχώρησε συνέντευξη (και) ο Καβαλιώτης τεχνικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου Νίκος Καραμπετάκης μιλώντας για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική αλλά και τη διακοπή.

«Ξεκινήσαμε από τις 27 Ιουλίου. Κάναμε μια μεγάλη σε διάρκεια προετοιμασία. Οι αναβολές της έναρξης μας επηρέασαν αρκετά. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε παίξει 2 παιχνίδια από τα 4 συνολικά που έγιναν στον όμιλο. Ξεκινήσαμε με μια νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Αρη Αβάτου, έχοντας αρκετά καλή εμφάνιση. Στη συνέχεια χάσαμε στην Αλεξανδρούπολη. Δεν έχω σε αυτό το παιχνίδι παράπονα από την εμφάνιση της ομάδας μου. Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργήσαμε και σε κάποια στιγμή γύρω στο 70′ δεχθήκαμε ένα γκολ. Δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι», είπε ο Καραμπετάκης η ομάδα του οποίου δεν ξανάπαιξε έκτοτε μπάλα λόγω κορονοϊου.

Λόγω του μικρού δείγματος, δεν μπορούν να βρουν πολλά συμπεράσματα. «Σίγουρα. Αν δεν γίνουν τα παιχνίδια που χρωστάμε και περάσουν 7-8 αγωνιστικές δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για όλες τις ομάδες. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν ότι είναι ένα πολύ δύσκολο με κάποιες ομάδες πολύ καλές. Θα έχει πάρα πολλά αποτελέσματα με ήττες και νίκες. Δεν θα υπάρχει κάποια ομάδα που θα χαρακτηριστεί το απόλυτο φαβορί».

Σε ερώτηση για το πότε θα επανέλθει η αγωνιστική δράση, απαντά: «Αυτό είναι κομμάτι δύσκολο. Για όλους, για μας τους προπονητές, για όλο τον οργανισμό του ποδοσφαίρου, είναι μια πολύ δύσκολη διαχείριση. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε όλοι εκτός προπονήσεων. Εμείς και λόγω των συμπτωμάτων εδώ και 15 μέρες, δεν κάνουμε προπονήσεις. Πραγματικά είναι ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό το πώς θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, πως θα ξεκινήσουμε, πως θα επανέλθουμε. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα απ` όλες τις πλευρές (…) Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα διάστημα ομαδικών προπονήσεων για να μπορέσουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα. Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε όλοι είναι η υγεία και να μπορέσουν να εξαλειφτούν τα κρούσματα για να μπορέσουμε να μπούμε στην πραγματικότητα».

Σε ερώτηση πως βλέπει την παρουσία των καβαλιώτικων ομάδων μέχρι τώρα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Νίκος Καραμπατάκης απαντά: «Κοιτάξτε στέκονται σίγουρα ικανοποιητικά, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο. Ο Αετός Οφρυνίου έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με νίκες, με αποτελέσματα, με ανατροπές. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο Νέστος δεν ξεκίνησε καλά, είχε ατυχή αποτελέσματα όμως έκανε τη νίκη με την Αλεξανδρούπολη και θα πάρει πάνω του. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου έχει μια πολύ καλή πορεία. Εχει κάνει τρεις νίκες καλές. Έχασε ένα παιχνίδι θεωρητικά πολύ δύσκολο με τον Ηρακλή. Οι δυο ομάδες, ο Αετός και Μ. Α Ορφανίου ξεκινήσανε πάρα πολύ καλά».

Στην επισήμανση ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων και ότι η διακοπή μπορεί να επηρεάσει και να αλλάξει τα δεδομένα, ο τεχνικός του Απόλλωνα Παραλιμνίου απαντά: «Σίγουρα. Πέρα από τρεις ομάδες που δείξανε στα πρώτα παιχνίδια κάποιες αδυναμίες, από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες είναι ανοιχτές για κάθε αποτέλεσμα. Βλέπουμε τον Ορφέα Ξάνθης μια ομάδα που δεν την υπολογίζαμε τόσο πολύ, να έχει μια πολύ καλή πορεία. Παίζει πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο. Πάντως είναι πολύ νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. (…) Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε αυτή τη στιγμή πρώτα απ` όλα είναι το θέμα της υγείας. Να προσπαθήσουμε και να υπακούσουμε όλοι μαζί σε αυτά που μας λένε οι ειδικοί. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες για να μπορέσουμε να βγούμε απ` αυτό το δύσκολο τέλμα που βρισκόμαστε. Μετά σιγά- σιγά να επανέλθουμε στην προσωπικότητα».