Εναρμονίστηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο της SL2 και ξεκινά (επιτέλους) η Ξάνθη σε μια ή δυο Κυριακές

Στα χέρια του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά βρίσκεται το εναρμονισμένο (με μοριακά τεστ) υγειονομικό πρωτόκολλο της SL2.

H KYA προβλέπει διεξαγωγή και άλλων εγχώριων πρωταθλημάτων σε περίπτωση που τηρούνται οι κανόνες του υπουργείου Υγείας. Μετά από αυτήν την εξέλικη «η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία θα εκκινήσει 15 ή 22 Νοεμβρίου» ενώ «η πρεμιέρα της FL προβλέπεται για τις 6 Δεκεμβρίου», σύμφωνα με το μπλογκ του Κυριάκου Θωμαΐδη dikisports.  

Βέβαια, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει να λάβει την απόφαση επιτέλους η ίδια η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, που ωστοσο έχει καθυστερήσει τόσον καιρό να το κάνει όχι λόγω του Covid αλλά κυρίως επειδή δεν αρέσει στις περισσότερες ΠΑΕ η πρόταση της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, από τα οποία βασίζουν τον προϋπολογισμό τους.

Μετά από τρεις συνεδριάσεις την περασμένη εβδομάδα, το ΔΣ της Super League 2 αναμένεται να ξανασυνεδριάσει την Τρίτη. Πάντως ακόμα και αν δοθεί το πράσινο φως της Υγειονομικής Επιτροπής και ληφθεί από την SL2 η απόφαση έναρξης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με την έξαρση που υπάρχει, πάντα θα κινδυνεύουν σε κάθε αγωνιστική να αναβληθούν αγώνες.

Τρεις αναβλήθηκαν στην τρέχουσα στο μεγάλο πρωτάθλημα της SL1, λόγω των κρουσμάτων σε ΑΕΚ, Βόλο και ΑΕΛ…