Γ’ Εθνική: Η «καραντίνα» καθυστερεί την πρόσληψη προπονητή στον Ηρακλή

Το γενικό «lockdown» στην Ελληνική επικράτεια έφερε και την αναστολή του προπονητικού προγράμματος στον Ηρακλή, με αποτέλεσμα να πάει πίσω και το θέμα της πρόσληψης του νέου τεχνικού.

Οι ιθύνοντες της ομάδας βλέπουν ότι έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους ώστε να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Ακριτόπουλου στο τιμόνι» του «Γηραιού».

Παράλληλα ο νέος τεχνικός θα έχει αρκετό χρόνο προετοιμασίας της ομάδας, μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τόσο ώστε να δουλέψει και να περάσει τα δικά του αγωνιστικά πρότυπα, όσο και για να εκμεταλλευτούν οι παίκτες η ευκαιρία, που δίνεται για μια δεύτερη προετοιμασία, μιας και το σύνολο συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές προπονήσεις στα πόδια τους.

Πάντως γίνονται συζητήσεις με προπονητές που ενδιαφέρουν τον Ηρακλή και σύντομα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο για να λάβει τις τελικές αποφάσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής μετέχει στον 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής όπου μετέχουν και οι επτά ομάδες της Θράκης. Μάλιστα το παιχνίδι στο οποίο θα κάνει ντεμπουτο ο νεος προπονητής του Ηρακλή θα είναι απέναντι στην Αλεξανδρούπολη για την 5η αγωνιστική.