Champions League: Οι προβλεψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ βραδινά ματς

Με οκτώ αγωνες το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρωνεται ο πρώτος γύρος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και το ThrakiSportS όπως κάθε φορά, σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών για αυτούς.

Ο τρόπος είναι γνωστός. Μέσα από το παιχνίδι του ThrakiSportS Champion League Predictor που ειναι σε πλήρη εξελιξη, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις όσων συμμετέχουν στο παιχνίδι, φίλων και αναγνωστών του ThrakiSportS, κάποιοι απο τους οποίους είναι και γνωστά πρόσωπα του τοπικού και όχι μόνο αθλητισμού.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα αποψινά οκτώ παιχνίδια:

Ζενίτ – Λάτσιο: Το 70% πιστεύει ότι θα κερδίσει η ιταλική ομάδα, το 20% ποντάρει στην ισοπαλία και το 10% στον άσσο της ρωσικής ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Μπασακσεχίρ – Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 92% βλέπει διπλό των Αγγλων, το 5% ποντάρει στην ισοπαλία και 3% εκτιμά οτι θα νικήσουν οι Τούρκοι.

Τσελσι – Ρεν: Το 97% βλεπει ασσο των Αγγλων, το 2% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 1% προβλεπει την έκπληξη της νικης των Γάλλων.

Σεβίλλη – Κρασνοντάρ: Το 95% ποντάρει σε άσσο των Ισπανών, ένα 4% στην ισοπαλία και λιγότερο αό 1% στο διπλό των Ρώσων που απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ.

Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το 70% βλέπει διπλό τν Γερμανών, 21% ποντάρει στην ισοπαλια και 9% στον άσσο της βελγικής ομάδας.

Μπαρτσελόνα – Ντιναμό Κιέβου: Το 99% ποντάρει σε νίκη των Καταλανών. Το υπολοιπο 1% σε ισοπαλία. Κανείς μα κανεις σε ουκρανικη νικη.

Φερεντσβάρος – Γιουβέντους: Το 96% εκτιμά οτι θα κερδίσουν οι Ιταλοί μέσα στην Ουγγαρία, το 4% ισοπαλία και κανείς δεν υποστηριζει νίκη των γηπεδούχων.

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν: Το 66% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Γάλλοι, ένα 24% ποντάρει στην ισοπαλία και το υπολοιπο 10% προβλεπει άσσο των Γερμανών.