Βέλη του στρατηγού Φράγκου στον «εμμονικό» Φερέιρα και εγκώμια για Πάμπλο Γκαρσία

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» μίλησε με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ ο Κομοτηναίος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, που έχει διατελέσει αρχηγός ΓΕΣ αλλά και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας.

Σχολίασε την απομάκρυνση του Αμπέλ Φερέιρα και για την ακρίβεια «απασφάλισε» εναντίον του, καθώς χαρακτήρισε εμμονικό τον Πορτογάλο πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τον νέο τεχνικό του«Δικεφάλου», Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά, είπε για τον Φερέιρα: «Δεν τον στήριξα ποτέ γιατί σεβόμουν την αγάπη και την ομόνοια που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Κατά την γνώμη μου, είχε στερεότυπα και εμμονικές ιδέες. Δεν μπορείς να παίζεις με τρία σέντερ μπακ με την Μπενφίκα και την Μπεσίκτας και να παίζεις έτσι και με τον Βόλο. Δεν μπορώ να ανεχτώ οτι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ντέρμπι την περασμένη χρονιά, και ότι χάσαμε στο Χαριλάου. Ούτε ότι δεν κερδίσαμε τον Άρη στην Τούμπα. Είχε πρόβλημα στο κοουτσάρισμα και στην εμψύχωση των παικτών.
Του ευχόμαστε καλή πορεία εκεί στην Παλμέιρας, και τον ευχαριστούμε που μας απάλλαξε χωρις αποζημίωση. Ήταν εμμονικός απέναντι και στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής σαν τον Ελ Καντουρί, ή μακάρι να είχα άλλους 10 Ελ Καντουρί. Δηλαδή οι άλλοι δεν μετράνε; Έκανε κακό στην ψυχολογία των παικτών. Δεν χρησιμοποιούσαι έναν παίκτη και τον απαξίωνε».

Για τον Πάμπλο Γκαρσί ο στρατηγός Φράγκος ανέφερε: « Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Έχει μέσα του ΠΑΟΚ και βούληση. Τα δείγματά του στην Κ-19 ήταν θετικά. Εύχομαι να τελειώσει με την αποφοίτησή του από το σχολείο. Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα, γι’αυτό θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο προσαρμογής. Θα είναι καλύτερος στο κοουτσάρισμα, και θα αγκαλιάσει όλους τους ποδοσφαιριστές. Πρώτα πολεμάει η ψυχή, και μετά το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Ο Γκαρσία θα πληρώσει τα λάθη του εμμονικού Φερέιρα».