Άφησε την Ξάνθη και έπιασε τον… Πανθρακικό ο Κούγιας σε νέα αιχμηρή δήλωση για τον Παναιτωλικό

Τον τρόπο που δέχτηκε γκολ την Κυριακή (1/11) ένας τερματοφύλακας που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League, καυτηρίασε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε λόγο για τέρμα… επιπέδου τοπικού και θυμήθηκε μία παρόμοια φάση την περίοδο που ασχολούταν με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Δεν κατονομάζει κανέναν τερματοφύλακα αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι αναφέρεται σε αυτόν του Παναιτωλικού για το γκολ που δέχτηκε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης και ενώ το σκορ με τον ΠΑΟΚ ήταν 1-1.

Ο Κούγιας σχολιάζει και πάλι: «Ελπίζω να τα αλλάξει όλα ο νέος ιδιοκτήτης, που έρχεται και αυτός από το εξωτερικό, χωρίς να ξέρει που είναι η πόλη, ούτε αν είναι νησί ή ξηρά».

Πάντως αυτή τη φορά δεν κάνει καμία αναφορά στην Ξάνθη και τον Μπιλ Πάπας, όπως την περασμένη εβδομάδα. Κάνει όμως στον… Πανθρακικό.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ έχει ως εξής:

«Ρε σεις πόσο μ@#%$eς μας περνάτε;
Κανένας σοβαρός ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Μόλις λέμε δόξα τω Θεώ, κάτι μπορεί να γίνει και να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες και με αληθινούς ιδιοκτήτες, αρκούν 2 λεπτά για να τα διαλύσουν όλα.

Είχα να δω τερματοφύλακα να αδειάζει το τέρμα και να κάθεται πίσω από το τείχος από ένα παιχνίδι του Ακράτητου με το Καματερό, όταν είχα τον Άρη Πετρούπολης.

Ελπίζω να τα αλλάξει όλα ο νέος ιδιοκτήτης, που έρχεται και αυτός από το εξωτερικό, χωρίς να ξέρει που είναι η πόλη, ούτε αν είναι νησί ή ξηρά.

Εγώ το δηλώνω και δεν φοβάμαι και κανέναν.
Είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσω την ομάδα μου, γιατί πολύ φοβάμαι ότι στον δεύτερο γύρο και στα playout θα ξαναδούμε, όπως και στο παρελθόν, κάποιες ομάδες που δεν πατάνε στην αντίπαλη περιοχή, όταν παίζουν με συγκεκριμένες ομάδες, ούτε για να δουν πως είναι το χορτάρι, να ξαναγίνονται Μπαρτσελόνες.

Όλα αυτά τα έχω πει στον προπονητή μου και τους ποδοσφαιριστές μου, ότι πρέπει να τα περιμένουμε και να τα θεωρούμε δεδομένα.

Δυστυχώς γι αυτές τις ομάδες η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη και θα έχουν την τύχη του Πλατανιά, της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, της Βέροιας και άλλων.

Όταν χάσεις το ηθικό πλεονέκτημα δεν σε σώζει τίποτα, ούτε ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος, ούτε ο Πουρλιοτόπουλος…
Όπου Μάκης και μάλαμα!».